Här hittar ni mig på fler ställen

Jag har lagt till små ikoner i vänsterspalten där ni kan klicka för att hitta mig på social media. Men jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg för det också så finns allt samlat. På bloggen skriver jag ju mest, men på senaste tiden har jag börjat använda mig mer av andra kanaler också (för snabbare delning av nyheter/kommentarer). Så om ni vill får ni gärna kolla in mig där med!

Andra ställen ni kan hänga med mig:


Instagram. På instagram kan man följa mig för mer seriesnack, bilder jag tycker om och uppdatering om vad jag kollar på just nu. Instagram är nog min absoluta favorit bland all social media så det är naturligt att jag hänger där mer. @seriedrottningen heter jag om ni vill följa mig!

Youtube. Youtube är min senaste grej. Det är det jag håller på att lära mig om just nu och jag tycker det är jättekul! Målet är att videorna ska dyka upp veckovis och snart kommer de att börja göra det med. 👍 HÄR hittar ni min kanal.

Facebook. På Facebook delar jag inlägg jag skriver men också artiklar från andra sidor som jag tycker ska uppmärksammas. Ni får jättegärna gilla min sida där.  😊

Bloglovin’. Detta är ju inte direkt en social media-kanal. Men ändå. Jag använder själv bloglovin’ för mitt bloggläsande och jag gillar att man får ordning och reda. Så följ om ni inte redan gör det!

Twitter. Till sist finns jag också på Twitter. Twitter är nog det som jag känner mig minst hemma med men jag försöker. 😅 @seriesqueen är mitt nick där.

. . .

Vilken är er favvo bland social media??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.