Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries

Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries
Bild: Bob Mahoney/The CW

Yes – he’s back!!

Nu finns det nya bilder på när karaktären Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries. Kai spelas av Chris Wood som man just nu kan se i Supergirl som Mon-El. Jag är väldigt nöjd med vart vi har honom – men samtidigt är jag så glad att han kan få komma tillbaka och avsluta sin storyline i The Vampire Diaries. Det är som att både få kakan och äta den! Eftersom The Vampire Diaries snart tar slut är det sista chansen för oss att få se honom återuppliva Kai igen.

Kai var skurken i säsong 6 och blev genast en fanfavorite. Tyvärr försvann han lite för tidigt eftersom han blev castad i en annan tv-serie (Containment). Jag kommer ihåg att jag tyckte det var väldigt tråkigt eftersom det inte kändes som att hans karaktär var färdig. Speciellt med Bonnie, där det fanns en hel del kvar att utforska.

Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries

Kai kommer tillbaka i avsnitt 13

Kai kommer tillbaka i avsnittet som kommer om två veckor, avsnitt 13. Enligt avsnittsbeskrivningen så kommer Damon och Alaric att möta en ”gammal fiende” (hmm, vem kan det vara?) efter de hittar ett vapen som kan besegra Cade. Visst låter det lovande? Eftersom Kai bara har en gästis och inte är någon big bad den här säsongen så är min gissning att han kommer att samarbeta med Damon & co för att kämpa mot Cade. Och det gör mig jättetaggad. Har saknat Kai och hans självsäkra sarkasm. ;)

Nu var ju Kai den som la Elenas sleeping spell så då är det ju också naturligt att man börjar fundera på om något kommer hända där. Kanske? Men om jag fick gissa så tror jag inte det eftersom det sedan är 3 avsnitt kvar till serieavslutningen. Och vi vet ju redan att det är först då som Elena dyker upp. Skulle hon bara chilla i två avsnitt annars? Vad tror ni? Ge mig era bästa teorier!

Läs mer: Elena kommer tillbaka till The Vampire Diaries

Men vi får se vad de har planerat. Superkul att Kai kommer tillbaka säger jag! Han är verkligen en av de absolut bästa skurkarna genom tiderna hos The Vampire Diaries och det ska bli en riktigt treat att få se honom igen.

Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries

Källa

Comments

 1. Nina says

  Har en fråga som inte angår just detta inlägget, men däremot iZombie. Visste ju att jag skulle älska den serien (stoooort VM-fan) men har inte börjat kolla förrän nu när säsongerna finns på Netflix. Och är självklart helt hooked, är nånstans i mitten av säsong 2. Men nu undrar jag, vad tror du om seriens framtid? Vet att den är förnyad för säsong 3 men hur går det för den? Vet du nåt om hur tittarsiffrorna ser ut? Tycker så mkt med den serien! Vänskapen mellan Liv & Ravi påminner så mycket om Veronica & Wallace, plus att Liv har samma coola aura som VM men de är ju ändå väldigt olika! Ja väldigt långt inlägg men vill gärna veta vad du tror om framtiden för iZombie!

  • says

   Kul med ett till fan av iZombie!! Visst är det extra kul som VM-fan? Det är liksom samma ”aura” som du säger, utan att kännas som någon kopia för den har fått sin egna känsla ändå. Jag gillar den också!

   För att svara på din fråga så har den alltid haft lite ”mitten i packen”-status. Alltså den har inte de värsta tittarsiffrorna men inte bland CWs topp heller. Har alltid upplevt det som att den har stabila tittarsiffror för kanalen. Och med tanke på hur generösa CW är med att förnya sina serier så borde den ha några till säsonger att ge. Det är min åsikt i alla fall, hoppas att jag har rätt! Hade gärna sett en 2-3 säsonger till 👍

   • Nina says

    Jippie, låter lovande!! Tack för snabbt svar! Håller helt med, tror också den håller för 2-3 säsonger till! Håller tummarna ✊🏻

 2. Alice says

  Hej!
  Förmodligen har du redan koll på detta, men jag tänkte i alla fsll tipsa dig om en app! Har följt dig ett tag nu och inte sett dig nämna den. Den heter TVShowtime och är en app där du håller koll på serier du ser oxh vilka avsnitt du har kvar och så vidare. Jag har provat massa olika såna här, men det jag gillade så mycket med denna är att man hittar så mycket nyheter om serier som man inte visste om (jag i alla fsll) till exempel att det kommer en Remake på How i met your mother etc. I tillägg så kan man läsa andra personers kommentarer och tankar efter varje enstaka avsnitt man sett, vilket sätter igång hjärnan och idéerna lite! Jättekul!! Kolla in om du inte hört om den. Och annars hade det varit kul med ett inlägg från dig där du recenserar appen!

  Tack för fantastisk serieläsning och tips!

  • says

   Jag använder faktiskt inte Tvshowtime än..trots att jag blir tipsad om den med jämna mellanrum. Shame on me 😲 Måste ju i alla fall kolla in den och se vad det är. Nu ska jag se till att göra det med. Och såklart jag kan recensera den sen 😊

   Tack snälla!! 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.