Meryl Streep dissar Donald Trump

Meryl Streeps tal på Golden Globes 2017

Meryl Streep gick upp på Golden Globes-galan inatt och levererade ett fantastiskt tal. För mig var det höjdpunkten på hela galan och enda gången jag blev rörd till tårar. Meryl Streep riktade del av sitt tal mot Donald Trump, utan att nämna hans namn. Hon talade om hur illa berörd hon blivit när han gjorde narr av en reporter och bad alla att visa varandra mer respekt än så. ”Meryl Streep dissar Donald Trump” är inte helt korrekt, snarare ”Meryl Street delar ut några sanningens ord”. Dessutom framfördes hela talet med en sådan självklar lugn, medkänsla och intelligens. Jag ville lyssna på varje ord! Så bravo, Meryl.

Donald Trumps svar

Och – till ingens förvåning – kunde inte Donald Trump låta bli att skriva barnsliga saker på twitter tillbaka:

Han var tvungen att hitta någon förolämpning och kalla henne för överskattad. Bevisar bara hennes poäng om hans brist på respekt för andra personer.

Har ni sett Golden Globes 2017 än? Vilken var er favoritdel? Jag tyckte det var en okej gala men det har funnits mer händelserika. Sen orkade jag inte riktigt vänta på en bra stream så jag såg den på youtube med inzoomad bild och alla hade Kalle Anka-röster…så det kanske spelade in. 😂 Kollade in de tal jag verkligen ville se igen i efterhand.

Comments

 1. says

  Så fint tal! 👏🏻 Jag försökt hitta nånstans att se galan idag men inte hittat (förutom skumma hemsidor jag inte vågar gå in på). Tillslut kunde jag inte hålla mig längre och kikade vilka som vunnit. Synd att Caitiriona inte vann. Och så höll jag på This Is Us…

  Men den där Trump. Han är den omognaste, dummaste, drygaste, elakaste fjanten jag någonsin hört om. Jag kan inte förstå vem som röstat på honom eller hur han kan vara USAs nästa president.

  • says

   Det var ett rätt tråkig gala faktiskt. Jag såg den bara på youtube som sagt, ingen bra kvalle alls men det hände inte jättemånga spännande saker. Jag blev besviken på att inte Chrissy från This is Us vann, det hade varit så kul <3

   Kan inte heller förstå det......alls.

 2. Ida says

  Någon som noterade damen i grönt bakom Hilary Duff (för det var det väl?!) 03:01 som sitter med korsade armar och surar?
  Trump-anhängare? ;)
  I vilket fall ger hon mig lite bitter smak i munnen, hon ser så himla ogillande ut.

  • says

   Finns ju några Trumpisar som tycker att det var en lowblow av Meryl…🙄🙄🙄. Inga kommentarer säger jag. Får också lite bitter smak i munnen av anhängare till Trump, man ska respektera alla men när han beter sig så och folk försvarar det? Svårt att förstå.

 3. says

  ”Thank you for prooving my point” tänker Streep.

  Hur ska denna värld överleva med en president som skriver dylika saker? :/

  • says

   Precis så! Han bevisar bara vad hon säger om honom….tycker det är overkligt att han är nästa president?? Kan någon ta hans twitter ifrån honom? Har en president någonsin suttit och småsint attackerat andra sådär innan…känns inte som det.

 4. Natalie says

  Ingen stor överraskning att Cait inte vann. Det enda avsnittet hon verkligen övertygade i var väl Faith?

 5. says

  Fasiken vad svårt det var att hitta någonstans att se galan! Lyckades till slut se den på CTV.
  Igenom hela galan satt jag bara och störde mig på att folk inte slutade prata! Det var ett jävla surr! Tycker inte de andra galorna brukar ha det problemet. Några som representerade sa ju till och med till dem att vara tysta.
  Så glad iaf. att Claire Foy vann!!

   • says

    Riktigt svårt i år!! Jag hörde inte surret för hela inspelningen jag såg var så dålig..surrig hela den 😂.

    Jag blev lite förvånad över alla applåder till Brad. Kändes verkligen som att alla ville visa att han hade deras stöd, trodde att folk skulle vara mer neutrala? Men tror att han är väldigt omtyckt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.