Nick som The Bachelor (Säsong 21)

Nu har jag sett på The Bachelor i ett antal säsonger, kan kalla mig veteran och vi veteraner vet att varje säsong har ett tema. Förra året var det ”unlovable Ben”, sen Jojo som var rädd att bli sårad igen (och valde den douchigaste av dem alla), nu är det ”den eviga tvåan”-Nick. Ska stackars Nick bli ratad för tredje gången?

Han var också, kom ni kanske märkte, Nick som gillar sex. Haha. Det ser ut att bli en sexig säsong baserad på säsongstrailern i slutet. Och såg ni?! De åker till Finland! Norrsken! Det kommer bli kul att se. Jag är som ett litet barn med en godispåse när The Bachelor kommer tillbaka. 😅

Första intryck av Nick som The Bachelor?

Som jag skrev när nyheten om att Nick skulle bli The Bachelor just kommit så gillar jag Nick. Han är lite äldre, lite mer förberedd på hela cirkusen och han har personlighet. Han är inte den typiska Bachelorn men han är smart och lite sassy och det gillar jag. Mina två absoluta favoriter har varit Sean Lowell och Ben Higgins, Nick är kanske inte fullt lika genuin som de två men han är en uppfriskande förändring från flera val som varit lika spännande som att kolla på en vit vägg. Chris Soules, någon?

Och på tal om Chris. Tyckte det var extremt kul att när han dök upp i början av avsnittet för att prata om Nick så skrev Whitney (tjejen han valde i sin säsong och hans ex nu) det här på twitter:

Haha. Love it. Vare sig Nick hittar sin sanna kärlek eller inte så ser det ut att bli en riktigt underhållande säsong. Och det är väl allt vi vill ha!

Vad tyckte ni om Nick som the Bachelor??

Comments

  • says

   Men hjälp. Jag lovade mig själv att inte läsa spoilers den här säsongen så har hållit mig undan från Reality Steve. Men SJU AV TJEJERNA??? Det måste vara ett rekord. Väldigt icky?! Läste på Reality Steve innan att Nick verkligen gjort sina rundor inom bachelor nation och haft sex med en massa. Nick som gillar sex förstod vi ju alla bara på första avsnittet….

 1. Anonym says

  Hej

  Gillar inte Nick. Kan inte fatta att tjejerna gillar honom.

  Vet inte varför jag tittar på denna säsong. Kanske för att se om om jag gillar tjejerna som kanske blir den nya bachlorettan.

  Jag ville ha Luke istället som bachelor.

  • says

   Jag kan se charmen med Nick, han är lite smartare och roligare än de som varit innan honom. Och tjejerna gillar honom för att de gillar vem som helst som blir the bachelor, det blir en sån status runt den personen plus de blir lite lätt hjärntvättade därinne där allt handlar om att få hans uppmärksamhet. 😅

   Tycker det har varit ganska bra tjejer på det lilla man såg, lite mer karriärskvinnor och det gillade jag. Hoppas de kan hitta någon bra till nästa säsong!

 2. says

  Jag kommer ABSOLUT titta och jag gillar Nick! :)
  De ENDA bra ”BAchelor” och BAchelorette-programmen är de Amerikanska! (tycker jag)
  Sen har jag också sett (det amerikanska) follow-upsen Bachelor in Paradise osv.. och Nick va ju med i det sista sånt program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.