Outlander säsong 3 får ett premiärdatum

Outlander säsong 3 premiärdatum

I feel you, Jamie. Sådär såg jag också ut när jag läste nyheten om att Outlander säsong 3 får ett premiärdatum. ↑ För det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig kanske. Påminn mig om varför Outlander kör med sådana odrägligt långa pauser!?

Premiärdatum för Outlander säsong 3

Premiären för säsong 3 av Outlander blir i September.

September.

SEPTEMBER.

Jag hade ställt in mig på något mer som….april!? Det var ju då säsong 2 hade premiär förra året. September är ju långt därifrån. Låååååångt!!!! I alla fall, när Outlander säsong 3 har premiär om ca hundra år så kommer den att bestå av 13 avsnitt. De sista fem avsnitten på säsongen kommer att spelas in i Sydafrika. Jag har inte den blekaste aning varför (eftersom jag inte läst den tredje boken) men ni som läst borde förstå.

 Vad tycker ni om att Outlander säsong 3 har premiär först i September? Jag tycker det är 😭😭

Comments

 1. Anonym says

  På tal om något helt annat så borde du verkligen kolla in serien – Mary Kills People. Det är en miniserie på 6 avsnitt och 4 av dem är ute och den är helt fantastiskt bra!!!!

 2. says

  Trodde också att säsong 3 skulle ha premiär under våren men tydligen inte, känns som att det är en evighet kvar innan det är september.

 3. Maria says

  Tycker också att det är skit. Var ganska inställd på april, eller maj som senast!
  Sydafrica? Wtf!? Låter kul men boken slutarju i…..SPOILER…..

  Amerika.

  ?!

   • Maria says

    Just de….de hade ju en liten detour till Jamaica oxå. Ska bli spännande att se den här säsongen 👍 Hoppas bara de ytterligare ändrar på Leera-storylinen. Känns som de redan har trängt in sig i ett hörn med de ändringar de gjort…. hatar dom 😤

 4. Julia says

  Så jävla sämst.

  En stor del av bok 3 (som heter Voyager passande nog) utspelar sig ute på havet och vad jag fattar det som är det såna scener som ska spelas in där, dvs de spelar inte in avsnitten i ordning. Så det är inte de fem sista avsnitten utan lite mer i mitten typ.

  • says

   Så kan det säkert vara! Jag har ingen aning, läste bara ”de fem sista avsnitten på säsongen ska spelas in där” men det kan ju betyda både och faktiskt. De brukar ju aldrig spela in i ordning som du säger.

 5. says

  Och jag som just såg S2E13 i hopp om att inte behöva vänta så länge (har då alltså medvetet försökt hålla mig så länge som möjligt…) #heartbreak
  Öppnar dock upp för att se om allt i september igen, innan S3 drar igång <3

 6. Maria says

  Såg dock ett tweet att denna säsong är den ”största och mest påkostade” hittills så all is forgiven för mig om det är sant..

   • Maria says

    Just de….de hade ju en liten detour till Jamaica oxå. Ska bli spännande att se den här säsongen 👍 Hoppas bara de ytterligare ändrar på Leera-storylinen. Känns som de redan har trängt in sig i ett hörn med de ändringar de gjort…. hatar dom 😤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.