Suits 6×13 ”Teeth, Nose, Teeth” (m.fl.)

Hej gänget! Här kommer resten av mina tv-kommentarer för den här veckan. 🖐

Klicka in för att läsa om: Chicago PD 4×13, Suits 6×13, Chicago Med 2×13, Grey’s Anatomy 13×12, Riverdale 1×03 och The Vampire Diaries 8×12.

Chicago PD 4×13 ”I Remember Her Now”

Åh jag tyckte det var så jobbigt att se den tjejen stöta på Halstead. Och ännu jobbigare när folk inte trodde på honom när han sa att inget hänt, inte för att de anklagade honom direkt men deras miner var lite skeptiska. Vilken grej att tro!? Erin trodde ju på honom till 100% i alla fall. Och han var så bra med tjejerna på det hemska stället. Chicago PD har en tendens att ta upp storylines som får en att känna :O. Det är en hemsk tanke att det händer i verkligheten och att tjejer i en sådan utsatt situation utnyttjas. Man önskar att det fanns en Halstead att komma och rädda alla….

Suits 6×13 ”Teeth, Nose, Teeth”

Var inte så förtjust i Donnas sexuella trakasserier. Även om han gillade det så tyckte jag det kändes creepy. The Donna var inte så kul heller. 😝 Det var fint hur både Louis och Harvey stod bakom Rachel. Innan de ens visste att de kunde använda situationen till sin fördel. ;) Och när Harvey kom och erbjöd Mike en väg ut och Mike bara ”nope” så kände jag verkligen MIKE DIN DUMMA KOSSA. Ta chansen? Sen kan du fortsätta att jobba på en gratisklinik om du vill men du vet, som en faktisk advokat istället för en babysitter. Kände mig irriterad på honom ända tills han sa ja. Skönt att han tog sitt förnuft till fånga.

Chicago Med 2×13 ”Theseus’ Ship”

Detta med Tulpa var ju intressant. Jag läste en bok om alter egon när jag var yngre och har alltid tyckt att det är spännande. Intressant tanke liksom? Förstod absolut mannen med (det är mycket att svälja) men kanske var det helt enkelt hennes sätt att hantera situationer. Roligaste repliken var när Halstead sa att folk brukade lyssna på sina läkare och Maggie sa ”har du tittat på Dr Quinn igen?” Haha. Barnet som hade bestämt sig för att det var hans tid att dö? Vet inte om jag hade klarat det som förälder. Och lite overkligt att han blev bättre? Men glad för det i vilket fall som helst.

Grey’s Anatomy 13×12 ”None of Your Business”

Jag håller inte med Bailey om hur hon agerar just nu. När ska hon börja bli som sig själv igen undrar jag? Känner inte igen henne. Att göra exempel av folk och köra ett powerplay känns inte som den bästa taktiken. Och totalt utnyttjande av Kepner, det är ju bara en markering mot Meredith. Jag hade rätt om Deluca och när han pratade med Karev så tyckte jag han hade rätt i varje ord han sa. Skööööönt att det är över hursomhelst. Men bara en grej, ingen hade berättat för Jo?? Schysst? Kunde ingen tänkt på att ringa och meddela henne. Stackars Maggie :( Hon betedde sig faktiskt lite bratty men fasar bara för vad som ska hända med hennes mamma. Grey’s har ju inte den bästa track-record av att bespara sidokaraktärer. Se bara vad som hände med Merediths föräldrar….både två.

Riverdale 1×03 ”Chapter Three: Body Double”

Alltså Bettys mamma ”slutshaming is when sluts gets shamed” mm inte riktigt va. Tyckte om att se tjejerna ta hämnd på killarna i det här avsnittet, sånt där beteende är alldeles för vanligt. Och det är viktigt att visa att det är oacceptabelt. Hintade på lite stabilitet hos Betty dock. Verkar finnas en hel del issues med Polly. Men vad hände med Polly? Man blir ju inte galen bara för att en kille är en douche. Jag tror att Cheryl talar sanning nu och att Jason skulle fejka sin död. Hon verkade ovetande om sin brorsas mörkare sidor. Vad som hände med honom efter det är dock den stora frågan. Plus varför han ens ville fejka sin död, det är väl lite väl extremt i den åldern. Ms Grundy ugh. Vill att hon ska bli så avslöjad! Och Archie känns lite som en sidokaraktär. Alla vet ju att detta är the Betty/Veronica Show.

The Vampire Diaries 8×12 ”What Are You”

Får erkänna att jag snoozade igenom det här avsnittet. Men det är för att jag vet att vi börjar närma oss slutet med spännande saker och personer som ska komma tillbaka. Det gör att detta kändes som en filler. Plus flashbacks med Matt? No thanks. En version av honom är nog per avsnitt. ;) Och stackars Bonnie!!! #justiceforbonnie. Blir så ledsen över den sits de satt henne i nu när hon bara kunde fått vara lycklig. :( Vem kidnappade Stef? Bara för att det var en hood så börjar fantasin springa iväg. Finns en teori om Katherine online och oh boy, det hade varit för bra för att vara sant. Så bra är det säkert inte. Men Kai!!!! Han dök upp. Nästa avsnitt blir jättekul för då ska han vara med hela. Längtar redan.

Comments

  1. says

    Har läst att nästa avsnitt är de sista som Ms Grundy är med i, hoppas innerligt att detta är sant för jag klarar inte av den karaktären.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.