Supernatural klar för säsong 13 (och fler serienyheter)

Supernatural klar för säsong 13
Bild: Entertainment Weekly

Supernatural och sex andra CW-serier blir förnyade

CW har gått på en förnyelse-spree, vilket betyder glada nyheter för sju av deras serier på kanalen. Supernatural klar för säsong 13, The Flash och Jane The Virgin klar för säsong 4, Arrow klar för säsong 6,  Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend och Supergirl alla klara för säsong 3. Yes! Mark Pedowitz (CW-bossen) säger att genom att ge de här serierna tidiga besked så kan de redan nu planera för nästa säsong. Helt logiskt tycker jag.

Vilka serier blir kvar? The 100, iZombie, The Originals och nya serien Riverdale har inte startat sina säsonger än så det är inte konstigt att de inte fått något besked. The Vampire Diaries och Reign är redan nedlagda och håller på/ska visa sin sista säsong. De som ligger mest risigt till efter de här nyheterna är Frequency och No Tomorrow. Inga nyheter brukar vara dåliga nyheter när det gäller CW. Plus med det här citatet från Mark Pedowitz om hur serierna kanske kommer att ge någon slags online-closure för fans? Det känns ganska illabådande.

En första titt på The Handmaid’s Tale från Hulu

The Handmaid’s Tale är en het snackis just nu. Det är en originalserie från Hulu som är baserad på en bästsäljande bokserie av Margaret Atwood. Den handlar om en dystopisk framtid, helt mansdominerad där kvinnor blir tvingade att ”föröka” en döende värld. Elisabeth Moss (Mad Men) spelar huvudrollen som Offred, en kvinna som försöker kämpa tillbaka. Vi ser även Alexis Bledel i en av huvudrollerna, vilket är en lång väg från Rory Gilmore i den här mörka serien.

Den 26 april har The Handmaid’s Tale premiär på Hulu. Känns redan som en must-watch så förvänta er mer om den på bloggen i vår.

Bild: Fisher Family Archives/Courtesy of HBO

Bright Lights, en dokumentär om Carrie Fisher finns nu på HBO Nordic

Igår hade dokumentären Bright Lights premiär på HBO Nordic. Bright Lights handlar om Carrie Fisher och hennes mamma Debbie Reynolds. Den har redan fått fina recensioner och har handlingsbeskrivningen ”en familjs komplicerade kärlek”. Premiären av den här dokumentären tidigarelades på grund av både Carrie och Debbies tragiska bortgångar och känns extra aktuell att kolla in just nu.

Bild: Michael Desmond/The CW

Scott Michael Foster gör sin debut i Crazy Ex-Girlfriend

Jag blev extra glad över nyheterna ovan om en säsong 3 för Crazy Ex-Girlfriend, för nu finns en spännande ny karaktär på plats. I gårdagens avsnitt gjorde min favorit, Scott Michael Foster, sin debut i serien och jag gillade verkligen dynamiken som fick med sig direkt. Ett uppsving för serien! Och med de här nyheterna om att en säsong 3 är säkrad så känns det extra bra.

Det kommer en reboot av Charmed/Förhäxad

Just nu har CW beställt en reboot av klassikern Charmed, eller Förhäxad som vi känner till den som. Det man vet just nu är att den kommer att utspela sig på 70-talet och här finns en kort beskrivning av huvudkaraktärerna. Trots att den här serien också handlar om tre kvinnliga häxor så ska det inte finnas en direkt koppling till originalet, den ska istället vara fristående. Nyheterna om den här rebooten har tagits emot med varierande entusiasm, mest noterbart från Rose McGowan som la ut en gammal Charmed-poster på Instagram och skrev ”Irreplaceable” (=går ej att ersätta). Antar att vi alla vet hur hon känner. 😅

Comments

  • says

   Fansen fortsätter att bära den framåt! De har verkligen en devoted fanbase och tänk att de fortfarande är i topp på CW med tittarsiffror. På delad tredjeplats tror jag att jag läste.

   • Julia says

    Jag kollar och tycker den håller måttet fortfarande! Men lite kul att ha haft samma jobb i 13 år, lite som att ha ett vanligt jobb nästan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.