Tre saker som gör mig glad just nu

Idag är det en kall och blåsig dag här (med snö, ugh). Jag vet att det är lite väl optimistiskt att tänka att det ska bli vår i februari men jag kanske vill låtsas…och snön förstör den illusionen för mig. 😜 SÅ! För att pigga upp mig lite den här tisdagsmorgonen så kommer tre saker som gör mig glad just nu:

1. Stranger Things säsong 2 har fått ett premiärdatum

Jag länkade trailern på min facebook-sida igår men tyckte att det var värt att nämnas igen. Det finns en kort trailer för säsong 2 av Stranger Things. Och säsong två av Stranger Things kommer att ha premiär på Halloween! Vilket känns så passande eller hur? Lika passande som att Outlander skulle ha premiär på Alla Hjärtans Dag…men den idén var det ingen som kom på. 😇 Visst är det några månader att vänta men jag tycker att Halloween blir perfekt och jag ser redan fram emot att kolla in säsong 2. De där små cyklande grabbarna fyller mig av förväntan. ↑ Här ser ni trailern om ni inte sett den redan:

2. Att alla kollar på Riverdale

Ja, okej. Alla kollar inte på Riverdale då. Fast många! Och efter bara två avsnitt kan jag redan känna hur kul det kommer bli att följa säsongen ut. Det bästa av allt när så många fler tittar på den är att man kan tycka till och diskutera tillsammans. Det älskar jag. Tror att det kommer bli riktigt kul att ta sig igenom säsongen och komma med egna teorier längs vägen. Det har redan börjat. 🤓

3. A Walk to Remember Reunion

Kände att jag behövde lägga upp den här från EWs instagramkonto. Kolla, Mandy Moore och Shane West hade en liten reunion med sin regissör Adam Shankman. Det är nu 15 år sedan deras tearjerker A Walk to Remember kom ut. Räck upp handen om du har tittat (och gråtit) till den. 🖐🏻 Någon som har tittat på den nyligen? Det var SÅ länge sen jag såg den (säkert 13-14 år sedan) och ibland får jag tvivel hur jag skulle tycka om den som vuxen. Så jag har helt enkelt aldrig tittat på den igen. 😅

Comments

 1. says

  Älskar ”A walk to remember” hejdlöst, men behöver vara i en viss sinnesstämning för att se den eftersom jag gråter som en fontän. Varje gång. Första gången jag såg den var jag ”vuxen” så jo – den funkar nog. :D
  Fick min yngsta att se den och hon var riktigt sur på mig för att hon grinade så mycket av den.

  Och ”Stranger things”! Peppen!

  • says

   Ja minns så väl hur mycket jag grät till den! Håller med om att man måste vara på ett visst humör för filmer man vet att man kommer att gråta till…ska absolut inte se dem om man redan är ledsen för något annat. 🙄

   Nedräkningen har börjat!

   • Millis says

    Ja, herregud! Jag har inte sett denna, men första gången jag såg Broarna i Madison County var jag nydumpad och hjärtekrossad, bölade på allvar så mycket när jag såg filmen så jag trodde jag skulle få hjärnblödning, haha :-)
    Har iofs gråtit på rätt bra när jag sett den efter det också, men den är ju såå himla tragisk!

 2. says

  Jag är också glad över att vi är så himla många som tittar på Riverdale :D Jag kände faktiskt på mig att den skulle bli bra! Man har ju ändå fattat ungefär vilken typ av serier man brukar gilla, nu efter några år… Hehe

 3. Natalie says

  3 saker som gör mig glad just nu; 1. att längta till ett nytt avsnitt av This Is Us varje torsdag på trean. 2. SVT har beslutat sig att köpa in säsong 2 av Förväxlimgen. 3. En gratismånad på CMore. 😀

  Gillar A Walk to Remember också men min favoritfilm med romantiskt tema är utan tvekan är The Notebook. Fenomenalt skådespeleri av Ryan Gosling och Rachel MCAdams.

 4. Julia says

  Åh, A Walk to Remember <3 Kollar på både This is Us och Salem (som Shane West är med i) och brukar drömma lite om att det är deras karaktärer i någon form av alternativa universum.

 5. says

  Gillar alla dessa med! Ska bli så kul att se Stranger Things igen.. även om det är långt kvar. & A Walk to Remember har varit go-to movie som jag kan se om och om igen. Skulle älska att ha tillbaka Mandy Moore & Shane West tillsammans.

 6. says

  Jag måste se om A walk to remember snart!! Har sett och gråtit till den så många gånger! Jag måste kolla på Riverdales andra avsnitt ikväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.