This is Us 1×15 ”Jack Pearson’s Son” (m.fl)

Det är fredag! YAY! Vi startar dagen med lite tv-kommentarer från mig tycker jag. Det här har jag sett i veckan. 👇

Klicka in för att läsa om: Supergirl 2×12, Timeless 1×15, This is Us 1×15, The 100 4×03, Chicago PD 4×14 och Suits 6×14.

Supergirl 2×12 ”Luthors”

J’onns ”Good for you, Alex”. Love him! Jag gillar verkligen de avslappnade scenerna man brukar få i början av varje avsnitt. Plus att de gjort en tradition av att avsluta med Mon-El som besöker Karas lägenhet. Den traditionen får gärna fortsätta för alltid. Lena och Kara påminner så mycket om Lex och Clark i Smallville (the early seasons). När Lex ville vara bra/frigöra sig från sin elaka familj men blev jämt anklagad och Clark ville tro det bästa om honom men det fanns en mörk sida där ändå. Så ser jag Lena också. Och IHHHHHH på slutet!!! DE VAR SÅ NÄRA. Den där grabben…….kunde du inte dykt upp 5 min senare!? Oförskämt.

Timeless 1×15 ”Public Enemy No. 1”

MISHA COLLINS!! Tyckte det var jättekul att han var med. Alla 10 sekunder hans karaktär fick leva. ;) Förutom honom så var detta inte ett jättekul avsnitt, ganska segt. Men de slutade på en cliffhanger som var spännande…ish. Känner mig ganska säker på att Rufus kommer vara okej liksom. Men tror att nästa avsnitt kan bli bättre om de måste rädda Rufus och samtidigt komma undan från de som jagar dem.

This is Us 1×15 ”Jack Pearson’s Son”

Nej, tycker fortfarande inte om Miguel och om scenen med Kevin skulle få en att ändra sig så funkade inte det för mig. Att han var Jacks bästis gör det värre att han nu är gift med hans fru. Kan inte komma över det. Stackars Randall. :( Jag kände verkligen stressen från honom i hela avsnittet. Fy för den scenen när William var så ledsen för att han inte orkade mer och Randalls min när han gick därifrån. Såg hur det knäckte honom. Det här var ju också det första riktigt nasty bråket man sett mellan Rebecca och Jack. Det är ju lätt att vara på Jacks sida för att han helt enkelt är mer sympatisk. Avundsjuka är aldrig en attraktiv kvalité (fy) men tyckte det var något konstigt att ha en romantisk duett framför sin man SPECIELLT om hon absolut inte ville att han skulle känna sig osäker. Men just det kan jag väl svälja, har svårare för hennes kommentar om att han alltid står i hennes väg. Har vi missat något under alla avsnitt de visat? För helt plötsligt ska Rebecca vara den som offrar och offrar och Jack står i vägen för henne? VA? Undrar om hans alkoholism kommer tillbaka nu och det är det som dödar honom? Önskade att man slapp spekulera om det och att man inte visste att han skulle dö! Blev tårögd i slutet. Såklart att Jack alltid visste hur han skulle lugna Randall och oj, så fint att Kevin faktiskt var precis som Jack och sprang till Randall för att hjälpa honom. Men samtidigt så lämnade han bara sin pjäs, alla som kommit dit och SLOANE????? PÅ SCEN!?!? Fruktansvärt.

The 100 4×03 ”The Four Horsemen”

Kan inte Indras dotter och Octavia bli badass-BFFs nu? Tyckte de passade ihop. Kände verkligen för Raven, det är ingen lätt börda att bära att bestämma över folks liv. Gillar hur Bellamy och Clarke totalt är ett team igen som gör saker tillsammans, det påminner mig om de första säsongerna. Och jakten på den där bunkern var ju jättespännande! Höll andan lite när de fick upp dörren. Men vilken besvikelse. :( Och när de skrev sina namn på den där listan :O Risken för att någon ska hitta den och börja undra känns extremt hög.

Chicago PD 4×14 ”Seven Indictments”

Känner mig lite besviken på hur gänget var såna skvallertanter/mobbare i det här avsnittet. Så de får en kommentar från någon de inte ens känner + hör lösa rykten och bestämmer sig ändå för att frysa ut honom och slänga ut anklagelser? Gillade inte det. Bra att de ändrade sig i alla fall. Blev stressad för Platts skull. Om det är något som är stressande så är det ju att bli stucken av en nål och inte ha någon aning om vad man kan få för smittor!! Ahh. Så skönt att det var bra. Adam är tillbaka! Fattade aldrig riktigt varför han bara försvann sådär. Men nu är han tillbaka OCH kysser Burgess. Trouble.

Suits 6×14 ”Admission of Guilt”

Är det inte lite väl convenient att just den bamsefirman som de BEHÖVDE hitta på en lawsuit för Mike skulle kunna bli advokat, just den firman hade ett stort case som bara låg där och väntade (efter ytterst lite grävande). Och jag blir stressad över att Harvey antar att Mike ska komma tillbaka men Mike har helt egna planer. Det schyssta vore väl att vara tydlig med det. Harveys nöjda min där i slutet. Så lätt kan det väl inte vara. Eller? Plus om jag aldrig behöver höra om ”The Donna” igen hade det varit för snart. Så fjantig.

Comments

  1. says

    Jag gillade Timeless avsnitt, känns som om det bara är jag som tyckte om hela avsnittet och inte bara små delar. Hoppas på att säsongsfinalen blir bra, och att serien får en till säsong.

  2. says

    Tycker att Timeless har tappat vad som var bra med serien och tidsresandet! Tycker också att man är lite orättvis gentemot Flynn, men tror ändå säsongsfinalen kan fixa båda dessa aspekter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.