Video: Tv-par som blivit ihop i verkligheten

Glad alla hjärtans dag!! Nu finns det en ny video på min youtube-kanal och dagen till ära är det förstås kärlekstema. Jag pratar helt enkelt om tv-par som blivit ihop i verkligheten.

Kolla in den på youtube eller här:

Comments

 1. says

  Ashton Kutchers och Mila Kunis romans påminner så mycket om min egen romans med min fästman. Vi träffades på gymnasiet när vi var 17… hade bra personkemi men det blev ingenting, sedan höll vi sporadiskt kontakten och insåg att vi var rätt för varandra 10 år senare, när vi var 27 och har varit tillsammans sedan dess. 7 år nu.
  <3

 2. Teresa says

  Du är så söööt!! 😊 Gillar verkligen dina videoinlägg.
  Vore kul att diskutera alla par som blev tillsammans och sedan gjorde slut och hur det påverkade serien!
  Har några på lager som jag tänker på 😄

  Ian Somerhalder + Nina Dobrev. De påstår ju att det inte var på grund av uppbrottet (och att han blev tillsammans med Nikki) Nina slutade och nu nyligen så tog de upp det på Instagram. Men jag köper inte det.. tror bara att Nina är snäll faktiskt.
  Ska bli spännande att se hur kemin är mellan dom nu i slutet på serien :)

  Sen har vi Chad Michael Murry + Sophia Bush som ju t.o.m hann gifta sig.
  OM de inte skilt sig, hade deras storyline i serien varit annorlunda då? Minns att jag läste att det var massa drama mellan under inspelningen. Inte så konstigt, hade definitivt inte velat/orkat ”jobba” med min exman mitt under skilsmässan 😝

  Penn Badgley + Blake Lovely
  Där tycker jag det märks sååå tydligt på kemin mellan dom i serien när det tagit slut mellan dom i verkligheten.
  Kanske bara jag som märker det men jämför scenerna i början av serien med scenerna i slutet på serien. Känns bara krystat tycker jag.

  Någon som har fler på lager ? ☺

  • says

   Åhh tack så mycket! 😘😘 Det blir jag jätteglad över att höra! Tycker det är väldigt kul att spela in dem så blir superglad att de uppskattas. 😊

   Tänkte faktiskt prata om sådana som gjort slut och sen hade det blivit awkward i serien…men sen ändrade jag mig till de lyckliga. Haha. Skulle ta upp precis de du nämner, Nina/Ian och Chad/Sophia är verkligen de som jag tänker på först.

   Vet att det finns fler…kommer på Crystal Reed och Daniel Sharman i Teen Wolf med. De gjorde slut och sen fick de stackarna fortsätta spela kärlekspar i serien. Awkward.

   Kanske kan bli en video på det också trots allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.