William lämnar Skam (och varför)

William lämnar Skam

Jag har fått så många frågor på sistone om skådespelaren som gör karaktären William lämnar Skam efter säsong 2. Så jag tänkte göra ett inlägg för att reda upp det. Tyvärr är det sant,

William lämnar Skam

Det är ingen chock för oss som sett säsong tre eftersom han inte var med någonting. Jag tycker också det är jättetråkigt, det känns snopet och oavslutande för William och Nooras historia. En av mina värsta grejer är när skådespelare i verkligheten förstör för de fiktiva karaktärerna på skärm. Hade varit kul att få se dem lite i bakgrunden då och då.

Så varför då?

Thomas Hayes, som han heter, verkade helt enkelt inte gilla uppmärksamheten som han fick genom att vara med. I en intervju berättar han att det var kul först, ”han fick många följare på instagram”, men sen slutade det vara kul när han inte kunde vara sig själv längre och kände sig bevakad. Folk började gå fram till honom så mycket att han fick skaffa en livvakt under sin russetid och han säger att den blev helt förstörd.

Nu vill han vara fri att kunna satsa på andra skådespelarprojekt…vi får väl hoppas att ingen tittar på dem då. 😜 Skojar! Jag kan förstå att det känns som jobbigt för en 19-åring att känna sig förföljd hela tiden. Men fortfarande tråkigt för att jag rent själviskt gärna hade sett att han stannade kvar i serien.

Så är det! Detta är inga rykande färska nyheter men det har inte varit solklart tycker jag och många har missat det. Tyvärr lämnar William Skam men vi ser ändå fram emot säsong 4 och snart, snart kommer vi säkert få reda på vem den kommer att handla om! Ryktet online säger Even men vi får se.

Comments

 1. says

  Hade hört vagt om de där med livvakten och det men trodde det hade berott mer på att han ville göra ”filmkarriär” än att situationen var jobbig :/. Jag älskade honom & Noora som par men gillade aldrig honom så mycket som enskild karaktär såå har tyckt att det varit okej att han inte varit där i s3. Hintarna om Even har jag mer fått känslan av att det kommer bli en kille igen, inte att det nödvändigtvis måste vara han men skulle inte bli ledsen om han fick en egen säsong, hehe :).

   • says

    Jag tror att samtalet mellan Isak och Eva i slutet på senaste avsnittet kan göra att killarna & tjejerna umgås lite mer vem det än blir som huvudkaraktär i säsong 4 :). Jag hoppas lite mer på en kille men det blir nog bra vem det än är. Hört något rykte om 8 januari men vet inte om det stämmer, har du hört om det? (ang trailern)

    • says

     Jag hade inte hört 8 januari specifikt bara runt 7,8,9 januari för att trailern till säsong 2 släpptes då! Jag hoppas att den kommer imorgon, det hade varit SÅ KUL!!!

 2. Ida says

  Jag har också läst vagt om detta men mer att han ville satsa på andra filmer. Jag tyckte också att det kändes snopet och oavslutat för honom och Noora. Jag köpte inte heller det Noora berättade i säsong 3 när hon träffade Eskild.
  Jag vill ha tillbaka William till serien. Hade varit kul att fånga hans syn på Nora och hans förhållande.

  Jag personligen hoppas att nästa figur i serien som kommer att berättas är Jonas eller Vilde eller min favorit Sana. Det hade varit skoj med deras berättelser.
  Jag är en av få som inte gillade säsong 3 och Even. Vet inte varför men så är det. Jag försökte men kanske var saknaden för stor efter William. sorry men tyckte säsong 2 var bäst.

  • says

   Hade också läst om att han ville vara fri att hoppa på andra projekt vilket jag tyckte var lite konstig förklaring eftersom han redan var med i en serie som snabbt blivit världskänd, känns inte som att han skulle kunna få en bättre möjlighet för sin karriär. Men den här intervjun med honom förklarade mycket, han gillade helt enkelt inte uppmärksamheten…

   Synd. :( Kan bara instämma med här nedan och hoppas att han kanske ändrar sig. Om bara för några avsnitt för att knyta ihop säcken med Noora? Känns inte realistiskt att han skulle tillbringa all den tiden med att få henne att falla för honom och sen bara strunta i henne.

   Jag hoppas nog på Vilde mest tror jag. Men Jonas och Sana är jag helt med på också, är med på vem det än blir faktiskt!! Ser gärna tjejgänget tillbaka, det kändes att de inte var med under S3.

 3. Teresa says

  Är jag den enda som typ lever med hoppet om att de lyckas övertala honom att komma tillbaka i framtiden så William & Noora återförenas? 😇❤

 4. says

  Tycker det är otroligt frustrerande att han slutade.. Förstår att han tycker det är jobbigt att han inte får ha något privatliv, men tycker ändå att han kunde varit kvar lite längre iaf så man fick ett ”riktigt” avslut istället för någon dålig förklaring av Noora.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.