Blandade serienyheter

Hej allihop! Nu har jag precis kommit hem från en resa till London med min husbonde. Och idag fyller jag år! Alltid värt att nämnas. Jag har varit datorfri i ett par dagar så jag har egentligen inte massor att blogga om, men tänkte bara skriva ner ett par saker/serienyheter till er ändå:

HÄR gjorde jag ett inlägg förra året på min födelsedag om kändisar som fyller år på samma dag som mig. Bara jag som kollar upp sånt?

peaky-blinders-förnyad-säsong-4-och-5

✎ Det kommer snart ett Peaky Blinders säsong 3 inlägg från mig. Har känt att jag behövt bearbeta ett par saker först. Men serien är redan förnyad för säsong 4 och 5 för er som inte sett det.

✎I höst kommer den första gayversionen av The Bachelor (“Finding Prince Charming” med Lance Bass som värd) och såhär låter beskrivningen till den “13 charming and gorgeous suitors, all housed together, who compete to win the heart of one of the nation’s most eligible gay heartthrob. The sexy suitors grapple to stand out from the crowd all hoping for a moment of intimate connection, romance and, perhaps, true love. One by one, the suitors are eliminated until the heartthrob chooses one ideal man to sweep him off of his feet and commit to an exclusive relationship.”

Nu kan man se en video-introduktion till vem som blev “nationens mest lämpliga gay hjärtekrossare” ← direkt översatt.

✎ ABC har kört hårt med sitt #TGIT-tema och låtit endast tv-serier från Shonda Rhimes regera under torsdagar men i höst ser det annorlunda ut. Den sjätte säsongen av Scandal kommer inte under höst, utan först i januari, och för att ersätta den kommer den nya serien “Notorious” få en chans. Allt detta förklaras i promon ovan. Jag såg bara en säsong av How To Get Away With Murder och Scandal övergav jag till slut förra året (det lilla jag sett på promos har inte fått mig att ångra det beslutet). Däremot började jag kolla ifatt Grey’s Anatomy någon gång under sommaren så där är jag uppdaterad och redo för nästa säsong. Det är något med den serien alltså. Den är inte lika bra som den var under sina glory days MEN för att snart vara på sin trettonde säsong så känns den fortfarande i form/ej totalt urvattnad. Jag hade inga problem att komma in i det igen.

parenthood-fortsättning

✎Bloggade aldrig om det här när jag såg det, men det måste nämnas: Jason Katims bakom allas favoritmysserie Parenthood säger att en fortsättning (film, miniserie eller vad som helst) kommer att ske. Enligt honom är det inget “OM” utan bara ett “NÄR”. Och det verkar som han är inställd på om ett par år? Läs vad han säger HÄR. Spelar ingen roll när det händer för mig, jag är där.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

10 reaktioner på ”Blandade serienyheter”

  1. Grattis, grattis, grattis!! :-)
    Så kul att du bloggar igen och gillar verkligen dina blandade serienyhets-inlägg :-)

  2. Grattis! ? Spännande att resa med sin husbonde! Låter som du bor på en bondgård och är piga typ som i Emil haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.