Därför älskar jag Eric och Tami i Friday Night Lights

Dags för veckans temainlägg och den här veckan är temat föräldrar. De här inläggen gör jag i samarbete med KarinSara, Emelie, Felicia och Elsa. Den här gången blir det ett hyllningsinlägg till mina ABSOLUTA favoritföräldrar på tv – Coach Eric och Tami i Friday Night Lights!

Notering: Mina text är spoilerfri så går att läsas även om man inte tittat på Friday Night Lights. Men varför har ni inte tittat på Friday Night Lights då?? Hög tid att börja i så fall, det är en av mina bästa serier. ??

Eric och Tami i Friday Night Lights

Därför älskar jag Eric och Tami i Friday Night Lights

För det första är Friday Night Lights en fantastisk serie med fantastiska karaktärer OCH Eric och Tami Taylor är hela hjärtat i serien. Ingen av dem var perfekta men deras imperfektioner var vad som gjorde dem så verkliga, vem vill se någon perfect harmony sådär-är-ingen-i-verkligheten-person? Välskrivna och äkta karaktärer som håller från början till slut = bästa som finns.

De är ett av de finaste tv-paren jag vet. DE ÄR BARA SÅ BRA TILLSAMMANS. De finns där för varandra under hela seriens gång, jag uppskattar verkligen om hur de alltid stöttar och respekterar den andra. Plus att de har bra banter, det är nästan ett måste för mig. Jag vill inte bara ha cheesy lovey-dovey, jag vill ha roliga scener med.

Men det allra bästa: jag älskar hur de lyckades beröra så många andras liv. De var förebilder för så många omkring (med all rätta) och inte bara för sina egna barn. Sådana där som kommer och är the voice of reason. Coach Taylor och hans papparoll till alla fotbollsspelare var ju något underbart hela serien igenom. Hur många bra scener fick man inte med hans tough love?? Älskar det.

Yes, jag är fortfarande så totalt kär i dem. Och seriöst, kolla in Friday Night Lights om ni inte redan har gjort det.

Eric och Tami Friday Night Lights

Hedersomnämnande, andra tv-föräldrar jag älskar: Sandy och Kristen Cohen i The OC ♥ Julia och Joel i Parenthood ♥ Adam och Kristina i Parenthood ♥ Jack i This is Us (sorry Rebecca, haha).

Vilka är era bästa tv-föräldrar?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

11 reaktioner på ”Därför älskar jag Eric och Tami i Friday Night Lights”

 1. jag har haft denna på min “att se”-lista flera år men inte sett den än såå borde nog. Den fanns på hbo-nordic förut men inte längre har jag för mig så svårt att hitta dock :(. Adam och Kristina är ♥ ♥ ♥ och är lite kär i Sandy trotts att han är äldre än min mamma men men.

 2. Jag har aldrig sett den serien, har satt på första avsnittet tre gånger men inte tittat klart.. Någonting har fått mig att inte fortsätta se på något sätt. Men dina favvoserier brukar jag verkligen gilla i övrigt så jag borde kanske försöka igen, på riktigt ;-)

  1. Jaaa, gör det!! Den är värd all praise. Men du måste ge den minst 3 avsnitt så ge det en till chans, det tar ett tag innan du kommer in i känslan och fattar grejen.

   Har du liknande smak som mig kan jag nästan garantera att du kommer älska den sen <3

 3. Jag såg nog upp emot fem-sex avsnitt för ungefär två år sedan, men fastnade aldrig så tillslut gav jag upp… men du tipsar ofta om den och det gör många andra också, så jag önskar att jag verkligen gillade den. Därför kommer jag antagligen ge den en till chans en vacker dag då jag fortfarande har hopp om att jag kanske fastnar till slut. En säsong får man väl ge i alla fall :)

  1. Oj det var ju ganska många avsnitt! Jag tycker att den är super men alla behöver ju inte gilla ALLA serier. Du kan ju testa igen någon dag som du säger men om du inte gillar den efter halva säsongen så kommer du nog inte gilla den alls! Jag började nog tycka om den vid avsnitt 3 tror jag.

 4. Jag ser verkligen framemot att äntligen få se This is us snart på TV3. Samtidigt är jag lite rädd då den största anledningen till att jag vill se den är Milo och jag är förkrossad eftersom jag såg en spoiler på Twitter om Jacks öde(!) ?? Är den fortfarande värd att se?

 5. Jag har haft denna på min att se lista sen jag började följa din blogg för väldigt många årsedan. Måste ta tag i detta snart! Ska bara se klart en serie som jag håller på med så att jag inte börjar med ett till projekt som jag inte har tid till ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.