Det allra sista avsnittet av Teen Wolf

Jag hade gett upp på Teen Wolf den här sista halvsäsongen. Jag förklarade lite varför efter 6A (jag kände mig nöjd med det slutet). Men nu tog det ju slut på riktigt och jag kände att jag ville se det allra sista avsnittet ändå. För er som undrar så gör jag så ibland när jag inte orkar se en tv-serie till slutet. Men jag har fortfarande följt den så länge att jag känner mig investerad i hur det slutar.

Fler inlägg om Teen Wolf från mig: Teen Wolf säsong 1, Teen Wolf säsong 2, Vilken huvudkaraktär dog i Teen Wolf?, Vad är Stiles första namn? och Mina favoritpar: Teen Wolf.

Klicka in i inlägget för att läsa vad jag tyckte om Teen Wolfs serieavslut!

Teen Wolf 6×20 “The Wolves of War” -SERIEAVSLUT-

Jag måste säga att jag gillade finalen. Jag var helt okej med det öppna slutet om att de fortfarande var jagade (för de var ju tillsammans). Det hade känt lite för happy-go-lucky om allt bara löste sig med en fin liten rosett? Det var också jättekul att se alla bekanta ansikten…det gjorde de ett bra jobb med! Mest:

1. Derek
2. Jackson
3. Gerard (riktigt bra skurk)

Och jag tyckte att det var en riktigt bra blandning av ~seriousness och humor. De bjöd ju på Sterek! Haha, deras olika versioner om vem som räddat vem var kuuul. Det fick mig att minnas humorn i serien och mycket av det som var bäst under deras glory days. Det var fint att de fick in det mitt i allt det allvarliga som skulle hända.

Allt slutade ju ändå rätt fint och lyckligt ändå. Det var tråkigt att Allison inte var med, men de skrev i alla fall in hennes namn för att visa att det var betydande för Scott. Ett tröstpris. Jag är fortfarande inte helt såld på tanken på Scott och Malia (awkward att kyssas framför Stiles??). Men jag antar att det är okej, de förtjänade väl också att få någon i slutet.

De två och några mer kändes lite rushed, som att alla var TVUNGEN att sluta upp med någon romantiskt. Men annars var det bra. Det kändes avslutande, med lite som man fortfarande fick fylla i själv. Och jag älskade en av Scotts sista repliker som var “My friends. My pack.” Awww. Plus slo-mo när alla gick på en rad. Fint ju.

Vad tyckte ni om det sista avsnittet av Teen Wolf? Kommer ni att sakna serien?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

6 reaktioner på ”Det allra sista avsnittet av Teen Wolf”

  1. Åh jag vill se, älskar ju Teen Wolf trots att det tappade lite mot slutet. Men är superpepp på att få se Derek och Jackson göra comeback! Och hoppas på määängder av Stydia så klart😍

    Ska inte läsa ditt inlägg för jag vill inte bli spoilad😜 Men måste bara fråga: Var tittar du på den sista säsongen? De senaste avsnitten finns ju inte på Netflix😞

  2. Scott och Malia känns lite sådär. Det kändes lite forcerat. Gillade mer Malia och Stiles faktiskt, är inte en Stydia-shipper. Annars var säsongsavslutningen bra mycket bättre än resterande avsnitt i säsongen. Gillade alla comebacks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.