En lista om tv

För veckans temainlägg fyller jag och mina bloggis-kollegor i samma lista! Kolla in vad de svarade på deras bloggar, Elsa, Sara, Emelie, Karin & Felicia.

En lista om tv

Vilken var den första tv-serie som du förälskade dig i?
Smallville var den första. Sen Lost snart efter som var en serie som jag började se på TV4 men under första säsongens gång gick över till att följa online i amerikansk takt (för mycket spoilers när man låg efter)…och sen började jag bara titta på tv-serier så. Så det känns alltid som att den var starten på en era.

Vilken är din absoluta favorit serie någonsin?
h8 this question hehe. Omöjligt att svara på. I toppen ligger i alla fall Sons of Anarchy (ej sista säsongen), Peaky Blinders, Game of Thrones, Friday Night Lights och Parenthood. Alla av olika anledningar.

Vilket är ditt största OTP någonsin?
Ja…alltså jag älskar ju par i serier och blir väldigt lätt attached. Måste ändå säga Logan och Veronica i Veronica Mars just för graden av besatthet som de framkallade hos mig. OCH FORTFARANDE GÖR! Kommer nog aldrig tröttna på dem. Annars är svaret att det mest beror på vad jag tittar på just nu och vad som är färskast i sinnet.

Vilken karaktär i en tv-serie skulle du vilja gå på en dejt med?
Rent ytligt sätt så Jamie i Outlander. Behöver inte tänka på det praktiska hur det skulle gå att lösa…;)

Vilka serier följer du just nu?
De som går just nu: Outlander, Supergirl, This is Us, The Voice, Project Runway, Riverdale, The Shannara Chronicles, Grey’s Anatomy, Crazy Ex-Girlfriend, svenska bachelor och Vår tid är nu. På Netflix håller jag på att kolla igenom Mindhunter och Stranger Things.

Vilken avslutad tv-serie hoppas du att ska komma tillbaka för en till säsong i framtiden?
Eh, ja….Veronica Mars. Ger inte upp hoppet! Kan inte ens komma på någon annan just nu. På senaste tiden har jag nästan alltid känt att det varit dags när en tv-serie avslutats.

Vilken serie som du inte har sett skulle du vilja se?
Oj, svårt. Har väl alltid en lista över tv-serier att kolla in. Breaking Bad borde jag se någon gång…fast jag aldrig känner mig sugen på att se den när jag väl får en lucka.

Vilken tv-serie har du sett om flest gånger?
The OC! Och Hart of Dixie. Älskar deras feel good-grej.

Vilken tv-serie gav du senast upp?
Ger upp och börjar på nya tv-serier hela tiden haha. Men om det gäller någon som jag följt länge och sedan gett upp så var nog Chicago PD den senaste i våras. Ville inte se utan Sophia Bush helt enkelt.

Vilken karaktär skulle du vilja vara för en dag?
Oj bara för en dag? En ganska bra deal ändå, kan inte komma på någon karaktär som jag skulle vilja byta med helt (alla har sina baksidor) men gärna för en dag eller så. Vi tar Blair Waldorf då, hade gillat att glassa runt på Upper East Side med “Manhattans elite” för en dag.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

3 reaktioner på ”En lista om tv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.