En nyhet och en förklaring!

Förra veckan gick jag ut på min privata instagram att vi väntar vårt tredje barn! Känner att det är väldigt skönt att få skriva det här med, eftersom det kan förklara lite saker. Jag har inte mått så bra alls den här gången, och det började efter jag kom hem från USA. Har kämpat mycket med att uppdatera bloggen, som ni kanske märkt av på att det inte blivit lika ofta som innan.

Jag är jätteglad över att få vara gravid igen, men det är förstås tufft när energin är helt borta. Dessutom lyckas jag bli sjuk hela tiden. ;) Ville bara förklara för er varför det kan bli lite tyst på bloggen, det är när jag helt enkelt inte orkar. Jag håller tummarna att det ska bli bättre snart (är i slutet på vecka 15) men tills dess så vet ni vad som händer!

Det är en till liten seriekunglighet på väg. 👑👑👑

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

32 reaktioner på ”En nyhet och en förklaring!”

  1. Grattis igen :) det är säkert en liten tjej som gömmer sig! Jag mådde så dåligt med dottern, nu när jag är gravid med lillebror (v21) har jag mått mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.