Få gratismånad på C More (+ fem serietips)

I samarbete med C More

C More är en svensk streamingtjänst som erbjuder tv-serier, film och sport. Jag är själv en användare där och tycker det finns ett bra utbud av både film och tv-serier. Just därför känns det extra kul att samarbeta med dem för det här inlägget och kunna erbjuda er en gratismånad på C More. Det finns ingen bindningstid och efter gratismånaden kostar C More 99 kr/månad.

För att utnyttja erbjudandet följer ni bara länken nedan (gäller till den 28 februari):

Gratismånad på C More

Om ni vill ha lite inspiration för vad ni kan titta på så har jag plockat fram fem serietips från C Mores utbud. Här är fem av mina favoriter som ni kan passa på att kolla in:

Gratismånad på C More - Peaky Blinders
→ Peaky Blinders

Peaky Blinders utspelar sig i England på 20-talet och har Cillian Murphy i huvudrollen. Jag älskar Peaky Blinders och frågar ni mig är det ett riktigt tv-måste. Gillar man tv så får man inte missa den här pärlan som alltid håller en sån hög klass och står ut som en toppserie. Det finns tre säsonger av Peaky Blinders på C More.

Läs mer: Serietips: Peaky Blinders

Gratismånad på C More - Friday Night Lights
→ Friday Night Lights

Friday Night Lights är ett annat tv-måste för mig och något jag flitigt tipsat om tidigare. Det är en varm och fantastiskt välskriven serie om en fotbollscoach i en småstad. Har man läst min blogg ett tag så vet man att det är en storfavorit hos mig, av så många anledningar. Och du behöver inte ens gilla fotboll! ;) C More har de första tre säsongerna, passa på att kolla in dem nu!!

Läs mer: Friday Night Lights: Säsong 1-5

Gratismånad på C More - The Young Pope
→ The Young Pope

The Young Pope är en omtalad serie med Jude Law i huvudrollen. Han spelar något så unikt som en ung, snygg, amerikansk påve. Den här serien är intressant och den sticker ut i mängden bland många andra tv-serier. Själv gillar jag verkligen Jude Law som gör sin livs roll, fantastisk cinematografi och den subtila humorn som genomsyrar serien. Det finns en säsong ute totalt.

Läs mer: Recension: The Young Pope


→ Flesh and Bone

Måste ju tipsa er om serien som jag själv håller på att kolla igenom just nu. Flesh and Bone är en titt på den tuffa dansvärlden genom ögonen på en talangfull ballerina. För någon som tycker att dans är så fascinerande och vackert att titta på så är det här en väldigt intressant serie. Och välgjord! Det är också bara en miniserie på 8 avsnitt totalt så det tar inte lång tid att kolla igenom. Jag har inte sett slutet än men jag är hoppfull att det ska knytas ihop på ett tillfredsställande sätt.

Läs mer: Recension: Flesh and Bone

Gratismånad på C More - Dawsons Creek
→ Dawsons Creek

Avslutar med ett riktigt nostalgitips. På C More finns alla säsongerna av Dawsons Creek! En stor anledning till att jag gillar streamingtjänster så mycket är för att jag gillar att bara kunna kolla på gamla serier lite när jag har lust. Då är det så bekvämt att bara ha alla avsnitten där. Så om någon är sugen på att återuppliva barndomen/tonårstiden när man älskade Dawons Creek (team Pacey!) så finns det enkelt tillgängligt här.

Läs mer: Pacey eller Dawson

Det var mina tips! Kolla in på C More för att se hela deras utbud och för att utnyttja en gratismånad på C More klickar ni bara på länken ovan. Happy watching. ?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

12 reaktioner på ”Få gratismånad på C More (+ fem serietips)”

  1. Äntligen finns Friday Night Lights någonstans, blev galen när jag skulle maraton kolla på den här serien i höstas och inte hittade den någonstans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.