Fredagsedition: Vad tittar ni på ikväll?

vad-tittar-ni-pa-ikvall

Åh, det är fredag! Jag har jobbat med något väldigt tidskrävande de senaste veckorna (och extra mycket igår) men nu är det klart! SÅ SKÖNT. Har en massa friyay-känsla i hela kroppen alltså. Nu har man ju fredagsmys och hela helgen framför sig. Så med det sagt, vad tittar ni på ikväll? Let me know!

Som bilden ovan hintar blir det lite Rami Malek och Mr Robot för oss. Vi hade halkat efter med säsong 2 (den började så jobbigt trippy hela tiden?!) så vi ser ikapp. Annars har jag inte så mycket spännande på G. Ska nog se klart det sista på Supergirl S1. Och kanske kan få lite tips av er ovan. ↑

Behöver ni tips från mig har jag tidigare skrivit ner alla serier jag har maratontittat på, stora maratoninlägget hittar ni här.

Glad helg på er!! Danceparty!

vad-tittar-ni-pa-ikvall vad-tittar-ni-pa-ikvall-2 vad-tittar-ni-pa-ikvall-3 vad-tittar-ni-pa-ikvall-4vad-tittar-ni-pa-ikvall-6 vad-tittar-ni-pa-ikvall-5

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

14 reaktioner på ”Fredagsedition: Vad tittar ni på ikväll?”

 1. Tänkte se alla serier som kom ut i natt, typ Supernatural (!) och How to get away with murder. Men det blir nog spelkväll istället, får nog skjuta upp serierna tills imorgon istället :)

 2. Ligger hemma med halsfluss och orkar inte koncentrera mig några längre stunder så det blir nog nånting jag redan sett, typ Gilmore Girls eller Veronica Mars

 3. Ikväll/helgen blir det till att kolla på serierna som gick inatt (Greys, How to get away with murders, Blacklist, Chicago med och Supernatural såklart , som jag längtat. Annars ska jag se lite på Gotham (maratonprojekt) och kanske kolla in Netflix nya Luke Cage :)

  Ett tips på två nya serier är The Exorcist läskig och suuuuuper bra:D och Van Helsing :)

  trevlig helg.

 4. Har inte hunnit titta på nåt i veckan så ikväll när barnen är lagda blir det att se ikapp veckans avsnitt. Det blir Greys, Designated survivor, This is us, Divorce och Westworld. Prio är This is us och Divorce!

 5. Ligger efter med en del avsnitt som kommit den här veckan. Annars är det Gilmore Girls som gäller. Första gången jag kollar igenom det, bortsett från några random avsnitt på TV. Faktiskt mycket bättre än jag väntat mig. Såg precis klart säsong 4. :)

 6. Ikväll blir det Westworld för mig – som jag sett fram emot den men har verkligen haft fullt upp både denna och förra veckan så nu ÄNTLIGEN ska jag få se de två första avsnitten! :D

  Trevlig helg!

 7. Började kolla Legends of tomorrow i veckan och såg precis klart sista avsnittet så nu väntar jag in säsong 2! En serie som är ett måste om man följer Arrow och The Flash och om man vill sNu blir det Supernatural som jag har längtat efter.

 8. Jag kollar ikapp på Spn så jag kan hänga med i nya säsongen, och så ska jag kolla på Pitch som jag fastnat för!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.