Gilmore Girls-vecka: nedräkningen börjar nu!

På fredag är det dags! Då kommer Gilmore Girls: A Year in the Life till Netflix. Med tanke på det så har jag döpt den här veckan till Gilmore Girls-veckan. Jag kommer att lägga upp ett Gilmore Girls-inlägg varje dag till på fredag. Ni får se vad det blir, men det är blandat med mina favoriter från serien och annat som gör att vi kan peppa/göra oss redo tillsammans.

För er som inte gillar Gilmore Girls:  Jag kommer fortfarande lägga upp samma antal ordinarie inlägg. Så detta är bara ett extra inlägg per dag och ni kan se förbi dem. ?

Låt nedräkningen börja:

gilmore-girls-nedrakning-1

Jag börjar med att visa lite goodies i videoform som kommit. Nu har jag blivit sådan att jag inte vill se FÖR MYCKET. För att det är så nära och det är kul att “spara” på det. Jag har alltid gillat att veta så lite som möjligt när jag sett fram emot något. Men här är intervjuer och photoshoots som jag tyckte om och som bidrar till peppkänslan:

Kolla på den här. Man får all the warm and fuzzy feelings av att se alla ihop. Och se hur de posar för fotografen. Av någon anledning tyckte jag det var så kul, se deras poseminer. ?

Okej…..*DEAD*. Min favoritvideo av alla.

Shipping-snack. Kommer att djupdyka i detta mer i under veckan!

På tal om shipping så visste inte Alexis Bledel och Lauren Graham vad det betydde. Tyckte det var kul.

Jimmy Fallon avslöjar inte bara att han är TEAM JESS utan också vem som är hans favoritkaraktärer.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

5 reaktioner på ”Gilmore Girls-vecka: nedräkningen börjar nu!”

  1. Älskar att du ska göra Gilmore Girls-inlägg varje dag! Det här var helt underbart! Kollade på alla klippen och blev alldeles lycklig. :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.