Girls säsong 6 är här!

Girls säsong 6 är här! Och det är den sista säsongen! Så det känns som ett extra stort event. Jag har kollat in premiäravsnittet och tänkte skriva ner några kommentarer. Avsnittet (och resten av säsongen veckovis) kan ni förresten hitta både på HBO Nordic och C More.

Klicka in för att läsa vad jag tyckte om säsongspremiären av Girls säsong 6.

Girls säsong 6

Girls 6×01 “All I Ever Wanted”

Jag tyckte att det var en solid start på säsongen. Kanske lite för mycket Hannah-fokus om jag ska anmärka på något. Samtliga karaktärer i den här serien har sina jobbiga sidor och det balanseras upp bäst när de blandas med varandra tycker jag. Men det fanns en hel del roliga ögonblick och Hannah på den där surfningen var precis hur jag hade varit. Kände mig road över det.

Känner mig mindre road över Marnie? Vad gör hon. Dessutom, jag som trodde vi var färdiga med Desi!! Jag hoppas att serien slutar med att hon lär sig att vara själv ett tag. Och egentligen gillar jag ju henne med Ray men som de lägger upp det nu så behöver hon vara ensam. Dessutom känns det som att de försöker hinta att Shoshanna och Ray är endgame. De passar ju bättre ihop nu när hon fått växa upp. Så vi får se hur det blir.

Och vad har de gjort med Adam och Tessa?? No comments. De var ju riktigt irriterande.

Girls säsong 6

Men början var så fin när alla läste tidningen som Hannah blev utgiven i. Och slutet med “she’s so high” kändes så perfekt, A+ användande av musik som vanligt. Ser verkligen fram emot hela säsongen och se hur det slutar upp!!

Vad tyckte ni?

Girls säsong 6

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

10 reaktioner på ”Girls säsong 6 är här!”

 1. Så bra avsnitt! Hannah var jobbigt rolig. Älskade Riz Ahmed, Ray och Shosh och som du säger musiken. När de festade till Seinabo Sey och hon spillde överallt var så kul. Vissa gånger känns det som att avsnitten är typ en dirty fantasy som Lena Dunham har haft och det här kändes som ett sånt, att man går på surfcamp och har en romans med instruktören liksom. Samma sak med den gången hon hängde hemma hos en snygg killes lägenhet en hel dag. Bra sätt att få in kul gästskådisar dock.

  Tycker alltid att Girls-säsongerna tar slut så himla fort så det känns verkligen tråkigt att det här är den sista…

  1. Haha eller hur, får också känslan att Lena helt enkelt castar sina kändiscrushes för att hon ska kunna spela in kärleksscener med dem. Men å andra sidan, varför skulle hon inte? ?

   Ja när de väl börjar så brukar det verkligen swisha förbi. Kommer nog kännas tomt när allt är över tror jag…och det kommer gå fort!

 2. Älskade introt – toppbetyg i grafisk design alltså. Det var faktiskt ganska kul att det var Hannah-fokus eftersom hennes story för en gångs skull var genomgående rolig. Är däremot förvånad och känner lite avsmak inför Adam och Jessa. WTF liksom?! De känns bara odrägliga och snuskiga. Ray är typ den mest intressanta karaktären i serien och JA, de hintade om att han borde vara med Shosh. Det tycker jag också.

  1. Jaaa verkligen!! Odrägliga var ett bra ord. De var med så lite och så lyckades de göra dem riktigt irriterande. Jag tror också jag vill att Ray ska sluta upp med Shosh nu. Speciellt med tanke på hur Marnie velar….ugh

 3. ÄLSKADE Girls! Äntligen tillbaka! Det var ett bra Girls-igt avsnitt! Hannah är så kul.. Men så äckligt när hon dansade/rullade runt på golvet. Så typiskt Hannah… Äslkade början när alla var glada för Hannas artikel. Älskade till och med Marnie på toaletten (hon är annars ganska svår att älska.. som när hon fifflade med Desi igen fast hon såg ut att vara tillsammans med världens bästa Ray. Som hon redan sårat så många gånger innan..). Hade släppt Ray och Shosh men kanske har de en chans!! Marnie förtjänar inte Ray efter detta iaf. Om hon någonsin gjort det. Tyckte Jessa och Adam såg mysiga ut tillsammans men fattar inte varför Jessa behövde vara naken osv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.