Höstens bästa tv-serie?

hostens-basta-serie-this-is-us

Vilken är höstens bästa tv-serie? Entertainment Weekly har talat och säger att det är This is Us! De har låtit den nya serien från NBC pryda framsidan av deras nya nummer som kommer ut på fredag. Här kan man se en behind the scenes med skådespelarna från photoshooten/intervjun. This is us har bara visat två avsnitt än så länge (ett tredje kom idag) men har redan blivit stämplad som en hit-show med riktigt bra tittarsiffror. Tänkte att det kunde vara värt att nämna, alltid skönt när en serie som man gillar faktiskt inte ligger risigt till. Gå och kolla på deras behind the scenes för ännu mer goodies om ni är sugna.

Så vilka här är ombord This is us-tåget?? Någon som funderar på att hoppa på? Jag sitter och kör. ? Ska bli så kul med ett nytt avsnitt idag, inlägg om det kommer!

LÄS MER OM THIS IS US:

This is us – tv-serien ni inte får missa i höst
This is us 1×02 – The Big Three

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

15 reaktioner på ”Höstens bästa tv-serie?”

  1. This is Us är en jättemysig serie, något jag inte brukar välja att titta på i vanliga fall. Men den är liksom härlig att se på varje vecka. Stör mig dock lite på att deras tvistar som de har haft i slutet på de två avsnitten är något jag lyckats lista ut ganska tidigt. Skulle vara kul om de gjorde mindre uppenbara saker, om de ska ha tvistar. Vilket de absolut inte behöver.

    1. Jag tycker inte att de egentligen behöver ha twistar hela tiden. Det blev ju två stora på rad liksom nu. Men i avsnitt tre hade det inget sånt slut, tror att jag gillade det mer! Tycker att blandningen är bra!

  2. Älskar This is us! Helt klart en av mina top-tre favoriter den här hösten, hoppas bara att den fortsätter hålla kvalitén lika högt som den gjort dessa två första avsnitten.

  3. Bara jag som inte är såld alls? Förut Milo fanns det inte mycket att hänga i granen. Kanske inte min typ av serie bara, eller så var jag på “fel” humör den dagen.

    1. Den kan vara väldigt cheesy ibland så förstår de som tycker det blir lite tjockt med det. Jag har inga problem med det (kanske gränsfall någon gång) men annars har jag hög toleranströskel för sappy. Hehe. Men jag tittade på de första avsnitten med mina syskon och min bror tyckte inte att den var så bra. Så du är inte ensam, finns nog både ock, även om jag tycker att den är väldigt bra!

  4. den är min favorit av alla nya serier också :D (förut gilmor girls då som kommer va min favorit även om det inte är bra, haha. Fast det kommer vara bra.)

  5. Jag är helt förälskad! Älskar alla känslostormar den framkallar i mig. Wohoo för nytt avsnitt idag också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.