Hur dog [spoiler] i This is Us?? (This is Us 2×01)

Idag hade den andra säsongen av This is Us premiär i USA (i Sverige får man vänta lite längre) och de drog igång med att avslöja något stort, eller i alla fall ge en större pusselbit av mysteriet som man undrat över större delen av säsong 1. Jag vill inte spoila för er som inte sett, men just en karaktärs död har varit ett stort frågetecken. Ni som tittar vet vem jag pratar om!

Klicka in för att läsa vad jag tyckte om säsongspremiären av This is Us. Spoilers obviously.

This is Us 2×01 “A Father’s Advice”

Jag tänkte redan att Randall skulle vara perfekt som mentor och förälder till ett äldre barn, tyckte det var en fin lösning för deras familj. Även om det var väldigt kul med hans baby-craze haha. Höll inte med Rebecca om att den ena partnern måste pusha sin vilja igenom. För ibland kanske man också måste lyssna? Speciellt när det gäller sådana stora beslut. Men Randall höll ju med om det också så vi var på samma blad där.

Kevin har jag inte mycket att säga om. Inte det största avsnittet för honom. Han måste tyvärr ha Tobys avundsjuka hela tiden. Ugh, Toby du är the worst.

Det är inget konstigt att vara tight med eller vilja fira sin födelsedag med sin tvillingbror. FÖR tight är inte nyttigt (som de tidigare kommit fram till), men så länge det är en relation som både två mår bra av? Det som de visat nu har ju inte ens varit too much. Toby är osäker och blir svartsjuk och det känns som hans problem. Men jag kanske är partisk som inte gillar Toby sen tidigare och tycker att han är överdriven här.

Jag gillade att Kates nej inte hade med hennes vikt att göra, det är skönt att inte allt är det. Även om jag förstår att det är hennes första känsla.

Det stora i avsnittet var ju Jack. Hur dog Jack?? Även om de säger att det bara är en liten pusselbit så vet vi ju dödsorsaken. En husbrand? Såklart det finns mycket att utforska däromkring. Måste ha med hans alkolism att göra? Har inget tvivel om att de kommer fortsätta att dra ut på det. Hehe.

Jag gillade i alla fall säsongspremiären! Fick alla mysiga feels tillbaka som jag har saknat (men William, det är hemskt tomt utan dig…snyft).

Vad tyckte ni om premiären av säsong 2? Teorier om Jack?

 

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

10 reaktioner på ”Hur dog [spoiler] i This is Us?? (This is Us 2×01)”

 1. Den där känslan!!! Herregud, mys och sorg i samma veva. Tycker nästan det är jobbigt hur känslosam man blir av att kolla på This is us. :'((((

 2. Min första tanke när jag såg det nerbrända huset var att han varit full, rökt och slumrat till. Men folk har reagerat på att Jacks grejer i bilen inte har några brännskador… Jag vet inte vad jag ska tro. Bra avsnitt i alla fall! Blev förvånad mot slutet att jag inte gråtit än men så kom det de två sista minuterna.

  1. Det var min första tanke med och den mest logiska liksom? Då är det säkert inte så bara för det. Och när jag tänker på det, på något sätt skulle det förvåna mig om Jack inte fick dö en hjälte. Så bara för att man TROR att hans alkolism har med branden att göra så kanske det inte alls är så, utan han dog i branden för att han sprang efter någon annan? Vi får se hur det utvecklas! Är bara glad att vi slipper den där 9/11-teorin som blev så populär nu. ;)

 3. Asså!
  Först hittade jag bara 20 min av avsnittet men läste din blogg och har nu sett hela. WOW! OMG! Grät sista sekunderna. Usch!! Spännande.

  Gällande Toby så är jag all for him!
  Tror man ser olika beroende på hur ens egen familjerelation ser ut? Tajt/mindre tajt med syskon men som jag ser det så ska ens partner vara ens bäste vän och närmaste anförtrogne. Så jag håller med Toby helt!

  1. Ja det har du ju rätt i! När jag såg det kände jag verkligen “åh fy vad han överdriver, inget konstigt att vara tight med sina syskon ju”, bara för att jag är nära mina syskon och tycker det är helt naturligt att ha dem som allra bästa vänner.

   Sen ogillar jag Toby också och irriterar mig på det mesta han gör haha.

 4. Avskyr Toby såååå mycket!!! Vilken vidrig person. Har själv en nära och vänskaplig relation till mina syskon och skulle någon jag dejtade ifrågasätta det sådär så skulle jag tycka att personen var jättekonstig.

  Känns som de kommer dra ut det med Jack så länge som det går men slänga ut småhintar hela tiden som de har gjort innan. Tror också det har något med alkoholismen att göra.

  1. Ja, jag håller med dig!

   De kommer garanterat dra ut på det hela säsongen. Det borde ju ha med Jacks drickande att göra…men sen samtidigt kanske bara det är det som de vill att vi ska tro?? De gillar ju att komma med twister. Så vi får se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.