Hur slutar Pretty Little Liars

Hur slutar Pretty Little Liars
Bild: Freeform

I måndags bekräftade Pretty Little Liars skapare Marlene King att den nuvarande säsong 7 av serien blir den sista. Tydligen har hon pratat/hintat en del om detta förut så även om det kanske känns tråkigt så borde det inte vara en jättestor chock. Ni som fortfarande tittar, känns det sorgligt eller som att det var dags?

Första delen av säsongen avslutades just med sin sommarfinal och andra delen av säsong 7 kommer att bestå av 10 avsnitt och ska börja sändas i april 2017.

Jag slutade titta på Pretty Little Liars för ett par säsonger sen så jag kan inte säga så mycket om vad jag vill ska hända i seriens allra sista avsnitt. HÄR såg jag en lista på 13 frågor de vill att serien ska besvara innan den tar slut, ni kan ju kolla in den och se om ni håller med! Trots att jag inte är ikapp så tror jag att jag kanske kommer att se de sista avsnitten ändå för att få se hur det slutar. Har gjort så innan och det brukar kännas bra att få säga hejdå och se hur allt slutar upp för karaktärerna som man ändå följt ett bra tag.

Så hur slutar Pretty Little Liars tror ni? Ska vi gissa?

Vill jättegärna höra teorier/önskemål från er! Jag kan inte säga något jättespecifikt. Men jag tror att det kommer bli svårt för serien att besvara ALLT med tanke på det trassel av mysterier/twister de nystat upp under 7 säsonger. Det känns som att det är långt mer komplicerat än att “bara” avslöja vem A är nu. Så jag skulle tro att de gör sitt bästa men att mycket kommer lämnas obesvarat. Skulle väl vara kul med en stor pangtwist på slutet? Om de inte lyckas få till en riktigt bra sån så hoppas jag bara på ett lyckligt slut för tjejerna, där de bara kan lämna allt drama bakom sig. Med sina respektive killar på armen. ?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

13 reaktioner på ”Hur slutar Pretty Little Liars”

  1. Oj så går det när man inte tittar själv. Jag missförstod artikeln lite. Säsong 7 blir den sista men de sände just sin sommarfinal och sen kommer andra delen på 10 avsnitt som blir de allra sista. Tänkte att de var på säsong 6 nu men det var fel. Har fixat det!

  2. Hon skrev rätt, säsongs 7 blir den sista säsongen. Nu har det sista avsnittet av 7A precis visas och nästa del 7B börjar i april 2017.

 1. Något jag alltid har undrar varför A valde dessa tjejerna. Vad har tjejerna gjort mot alla personer som har varit A och den nuvarande A så mycket att hon/han vill göra dom illa?

 2. Känns som att det är dags. Hela storyn känns löjlig och orealistisk to the point att det nästan är skrattretande. Sitter och skriker argt åt tjejernas idiotiska val nästan varje avsnitt (som att t.ex inte gå direkt till polisen när man hittar videos med bevis).
  Men fortsätter ändå att titta, har blivit en guilty pleasure nu typ. Gillar deras outfits och personliga relationer och tycker ändå att skådisnivån är relativt bra! Ska bli kul att se hur galet serien kommer sluta.

  1. Det kan jag verkligen tänka mig. Jag blev så frustrerad på hur de agerade hela tiden och det var därför jag slutade titta. Plus det kändes otroligt löjligt att A eller team A eller vilka de än är kunde nå dem överallt och ha OÄNDLIGT med resurser. Vad de än har för motiv så har de inget liv i alla fall utanför att jaga tjejerna.

   Men som du säger, ska bli kul att se hur det slutar ändå. Det har varit en wild ride.

 3. Det är helt klart dags nu, men visst är det lite tråkigt ändå.. kommer sakna tjejerna! man har ju ändå följt dem ganska så länge. Hoppas att de kommer få ett fint och bra slut! men de kommer säkert köra på nån twist att någon av dem är superduperstora A eller något sånt. Vet inte vad jag kommer tycka om det isåfall! men tror som dig att de kommer nog ha problem med att svara på alla frågor och många kommer nog gå obesvarade.

  2017 kommer bli ett ledsamt år i TV-serie världen :'(

  1. Förstår att det känns tråkigt! Det gör ju oftast det när något slutar efter en sån lång tid. När PLL började hade jag just börjat blogga!

   Men vi får hålla tummarna för ett slut som känns bra och lyckligt för tjejerna i alla fall.

  1. Har verkligen inte hängt med i alla svängar men antog att hela mysteriet med A inte var avslöjat. Det ploppar väl upp nya A’s hela tiden så skulle bli förvånad om inte en stor twist i slutet handlade om en person som egentligen startade allt eller något nytt motiv som man inte vetat om.

 4. Jag vet inte när du slutade titta men vem A är vet vi redan och motivet bakom. Serien har gjort ett framtidshopp på fem år och forsätter med att A blir dödad och en ny fiende är på plats.

 5. Ser fortfarande på serien med stort nöje, tar det inte på så stort allvar :) Det som gör mig irriterad är att dom bara visar tio avsnitt i taget, och sen måste man vänta över ett halvår… IGEN?! Om dom filmat klart, är det väl bara ut med det, varför vänta… Fast det kanske dom inte har? Ser hursom fram emot dom sista avsnitten, och kommer sakna det när det är slut, men kanske får se om hela då… för märker att det är mycket man glömmer av med så långa uppehåll, förstår inte hur vissa kan hålla reda på allt, alla karaktärer och vad som hänt med dom etc… Jag är för det mesta förvirrad :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.