Jag betygsätter höstens nya tv-serier (del 1)

Här kommer min första del med åsikter om höstens nya tv-serier 2017. Jag tar dem lite i takt med att de kommer och att jag är sugen på att se dem. Väntar fortfarande på att hitta något riktigt bra (inte hänt än). Men fler kommer!

Betygsätter enligt följande system:

A – En fullträff. Så bra att det nästan inte går att göra bättre. A+ är det allra högsta och då tycker jag att serien börjat nästintill perfekt.
B – Fortfarande ett riktigt bra betyg! Men det finns något som hindrar serien att få högsta betyg.
C – Helt klart godkänt. Dock inte mer.
D – Inte den sämsta serien men det finns fler nackdelar än fördelar.
E – Så dålig att de enda chansen att jag kollar på den är om jag skulle behålla den som ett guilty pleasure.
F – Aldrig att jag ser ett avsnitt till.

Vad jag tycker om höstens nya tv-serier, del 1

The Gifted.

Handling: The Gifted är ett action/sci-fi-drama som utspelar sig i en parallell tidslinje till X-men filmerna, där X-men försvunnit. De mutanter som finns kvar lever i hemlighet och försöker att inte bli fångade och fängslade.

Betyg: C+

Det här är den enda serien på listan där jag sett två avsnitt, tänkte att det skulle ge mig en bättre bild. Det finns positiva saker, men överlag så var det inte något wow för mig. Som ett fan av X-men var jag mer taggad på den på förhand än vad jag blev medan jag tittade. Den kändes lite för töntig ibland. Kan inte ge den ett B, men kände att att C var lite för lågt så det blir ett C+. Stephen Moyer är i alla fall deras starkaste länk och jag kan tänka mig att titta på några fler avsnitt för att se om resten tar sig.


Valor.

Handling: Detta är ett militärdrama från kanalen CW som följer en räddningsaktion för tillfångatagna soldater – och hemligheter och konspirationer som uppdagas på vägen.

Betyg: C

Det var egentligen inget fel på det här avsnittet, förutom att det inte gav så mycket att bli intresserad av. Konspirationsteorin kändes inte spännande nog och jag vet inte om jag tycker att de sålde det “mörka” temat tillräckligt. Det som i vanliga fall funkar för CW, alltså kärlekstrianglar och lättsammare drama, saknades ju här och det som var istället blev inte världens största hit för mig. Kändes lite blah?

The Mayor.

Handling: En komediserie som handlar om rapparen Courtney Rose som bestämmer sig för att han vill bli borgmästare.

Betyg: D

Detta är högst individuellt för även om serien var småtrevlig och säkert faller någon i smaken så var det en total miss för mig. Det var typ inget i hela avsnittet som jag fastnade för? Skrattade inte en enda gång heller. Så ja, det var ganska solklart att jag inte kommer att titta på den.

Kevin (Probably) Saves The World.

Handling: Serien handlar om den vanliga killen Kevin som träffar en ängel. Hon berättar för honom att det är hans jobb att nu rädda mänskligheten (typ).

Betyg: C+

Poäng för att den var udda. Det gillade jag. Poäng för Jason Ritter med. Men efter bara ett avsnitt är jag inte villig att ge den högre poäng ännu för att handlingen var lite fjantig. Haha. Känner mig dock intresserad och känner att det KANSKE kan bli något. Om piloten bara var lite fumlig och den senare blir bättre och bättre (och inte blir nedlagd). Om jag gillar en komedi så är det just den här typen jag gillar mest, mixat med drama.

📺📺📺

Vad har ni kollat in hittills? Vad har varit era tidiga favoriter? Som ni ser är det absolut inga toppbetyg från mig och jag väntar fortfarande på något att känna mig taggad på!

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

12 reaktioner på ”Jag betygsätter höstens nya tv-serier (del 1)”

  1. En ny serie som heter Alias Grace och som jag tror är baserad på en bok från samma författare som The Handmaiden’s Tale är väldigt bra☺

  2. The young Sheldon. Bara piloten har släppts, hmoch handlar precis som titeln indikerar om en ung Sheldon Cooper. Spännande att se allt som format honom (även om han verkat vara rätt oformad tills nyligen) och mer av hand familj, speciellt hans mamma. Jag kommer att se vidare, lilla Sheldon är ju supetsöt :)

  3. Jag har börjat titta på komediserien The Good Place med Kristen Bell i huvudrollen. Hittills har jag sett ca tolv avsnitt och ger den ett C i betyg.

  4. Varför har du inte tittat på Liar? Den är sååå bra ;) Jag är verkligen besatt, hehe. Annars ska jag titta på Alias Grace senare i höst, när serien kommer till Netflix. Har inte varit så intresserad av årets nya serier.

  5. Har egentligen inte varit så intresserad av höstens nya tv-serier men Absentia har iaf lyckats fånga mitt intresse, den är dock bara på avsnitt 4 (av 10) än. Handlar om en FBI agent som, när hon är på jakt efter en seriemördare, försvinner utan ett spår och tillslut dödförklaras. Efter 6 år hittas hon, knappt vid liv, i en stuga i skogen men har inga minne av de år hon har varit borta osv.

    1. Måste hålla med Anna om Black Mirror. Ej ny, men så bra, intressant och tänkvärd! Tror en ny säsong är på g dessutom :)

      Annars ser jag fram emot Alias Grace när den kommer till Netflix.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.