Love at first kiss Sverige

love-at-first-kiss-sverige

Cringe på Love at first kiss Sverige

Har ni kollat in Love at First kiss Sverige än? Jag har gjort det och jag kunde knappt se för jag tyckte att det var så fruktansvärt pinsamt. Har fortfarande inte bestämt mig om det är ett nöje eller en plåga att se. Haha. ;) Upplägget är att två främlingar får träffas för att kyssas, sedan bestämma om det slår gnistor direkt och de vill fortsätta träffas. Jag satt och tittade och kände bara “cringe….cringe….CRIIIIIINGE”. Ungefär så hela tiden. Ibland fick jag titta bort för att jag inte klarade det.

Det värsta var när kyssarna såg ut som den här gamla klassikern:

love at first kiss sverige

😨😨😨

Det finns två avsnitt ute av Love at first kiss Sverige, hittas på TV4 Play. Skämskudde rekommenderas. Och varning till personer som är känslig för pinsamma saker. Som typ jag. Vet fortfarande inte riktigt om jag kan hantera det hahaha.

Någon mer som tittat och vad tyckte ni? 

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

4 reaktioner på ”Love at first kiss Sverige”

  1. Vad roligt att du skriver mina exakta tankar! Jag har tittat på alla avsnitt och från första kyssen var det bara en massiv CRINGE!!! Trots det tittar jag vidare… Killarna är så himla självsäkra, trots att man ser att de flesta inte kysser särskilt bra. :p Kan tipsa om att avsnitten finns reklamfritt på cmore också, hehe.

  2. Hahaha word!! Satt med en skämskudde under båda avsnitten – men ändå vill jag se mer! Är något äkta i det ändå på något knasigt vis :)

  3. alltså det här är det värsta jag sett på tv någonsin…. jag vrider mig ur mitt egna skinn. värst var han som skulle “ta för sig” så mycket. gav små fjuttiga pussar hela tiden och läste av signalerna helt fel. vet inte varför jag kollar men vet att jag kommer fortsätta….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.