Måndagslista

– Jag kollade klart på Younger säsong 4 igår. Av någon anledning hade jag läst nyheten att serien blivit FÖRNYAD för en femte säsong och fått för mig att det fanns fem säsonger att se. Så den känslan när jag sett sista avsnittet på säsong fyra och bara “-alright! nu har jag en säsong kvar!” och istället få inse att jag sett allt som fanns. Det kändes snopet. Och är det bara jag som totalt shippar Kelsey med Josh??

– Det känns tomt nu. Om någon sitter på någon bra romcom-serie i klass med Younger så tipsa mig om det. Gillar att ha en sån att varva med de tyngre serierna jag tittar på (The Leftovers tex).

– Den här veckan kommer bli grym! Äntligen känns det som att tv-hösten kickar igång på riktigt. Många nya tv-serier som har premiär, och gamla favoriter som This is Us, StartUp och Grey’s Anatomy är alla tillbaka. Plus The Voice!! Förstår ni hur roligt det kommer att bli att följa i år när jag suttit i publiken till ett av avsnitten? Kan knappt bärga mig att få se personerna jag såg live.

– Har bara kommenterat på det snabbt men måste få säga något mer om nästa säsong av The Bachelor, den som precis håller på att filmas nu tror jag. Jag är så fruktansvärt besviken över att det är Arie. ARIE!?? Jag var ju pinsamt besatt av att det skulle bli Peter, men blev det inte honom så kände jag att det fanns några andra bra alternativ också. Arie fanns inte med på den listan. Det blir en utmaning att titta på nästa säsong med alla supersunkiga historier man redan hört om honom. Blergh. :/

– Måndag är min nya favoritdag för att vi får ett nytt Outlander avsnitt då. Jag kan lätt vänja mig vid en veckodos av Jamie och Claire! Men wow, det känns redan som att vi väntat i evigheter på en viss sak (inga spoilers) och visst känner man verkligen att något saknas? Vill njuta av all backstory vi får…samtidigt som jag blir SÅ otålig. Haha.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

4 reaktioner på ”Måndagslista”

  1. Kanske inte direkt romcom, men kolla in the client list (serieversionen) på netflix! Lite Hart of Dixie blandat med Desperate Housewives, lite töntig story ibland men älskade många av karaktärerna <3 Synd bara att den inte fick fler än två säsonger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.