Melissa Benoist och Chris Wood är ihop IRL

Melissa Benoist och Chris Wood är ihop IRL

Kolla på det här, allas favoritpar (okej, mitt) från Supergirl verkar komma bra överens utanför skärmen med. Ryktet säger nämligen att Melissa Benoist och Chris Wood är ihop IRL. ? I början av veckan kom de här bilderna ut där de går på promenad med varandras hundar – något som många tog som den första bekräftelsen att de faktiskt är ett par i verkligheten. Bara dagen efter fotades de tillsammans på LAX. Det känns verkligen som en new couple-alert.

Melissa spelar huvudrollen i Supergirl och under säsong två har Chris Wood spelat hennes kärleksintresse Mon-El. Melissa var tidigare gift med sin co-star från Glee, Blake Jenner, men deras skilsmässa gick igenom i december förra året. Chris Wood gjorde i samma veva slut med sin co-star från Containment (Hanna Mangan-Lawrence). Sen dess har det ryktats kraftigt att hon och Chris haft något på gång. Och varför inte? De verkar gilla att hitta kärleksintressen på jobbet. ;)

Melissa Benoist + Chris Wood = ett super-par?

Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är väldigt gulligt om det är sant. Gillar dem som par i Supergirl och det känns extra fint om de är ihop i verkligheten med. Samtidigt är det alltid risky business när on-screen par börjar dejta. Tar det slut så kan det förstöra all kemi istället. ? Kolla bara på Delena i sista avsnittet av The Vampire Diaries.

Så ja, hoppas inte det händer samma här!? Blir alltid lite nervös. Men annars, så gulligt eller hur? Nu förstår jag vart all extra kemi kommer ifrån.

Källa

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

3 reaktioner på ”Melissa Benoist och Chris Wood är ihop IRL”

  1. Halva mig skriker: “OMG! Vad kul! De har en sådan kemi”. Och andra halvan skriker: “NEJ! VILL INTE!” Som du säger, det är så ofta en serie förstörs pga folk blir tillsammans och det är så tråkigt. Men samtidigt, ibland lyckas det och de är ju för söta tillsammans.

    1. Haha ja precis så….det är verkligen en gamble. Hoppas att de är två som kommer hålla. Tills Supergirl är slut i alla fall! Annars kan jag se hur de skulle skriva ut Mon-El om det blir obekvämt.

  2. Jag visste redan några dagar innan detta inlägget kom, men jaaaa jag är så glad! De är ju så söta tillsammans! Nu förstår jag verkligen vart all deras kemi kommer från! Självklart är jag lite nervös också som ni att det skulle förstöra om de skulle göra slut senare. Hoppas inte! Och ja anledningen till att jag kommenterar nu är för att nya bilder har kommit ut nyss, nu är det verkligen bekräftat att de är ett par! Woohoo! http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4358158/Melissa-Benoist-star-Chris-Wood-kiss-Mexico.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.