Min favorit: Logan i Veronica Mars

Den här veckan är onsdagstemat (i samarbete med KarinSara, Emelie, Felicia och Elsakaraktärsutveckling och när jag hör det ordet så tänker jag direkt på Logan Echolls i Veronica Mars. Snacka om att utvecklas som karaktär!? Han är en av mina absoluta favoriter så det är väl dags att jag gör ett helt inlägg till honom. Ska försöka förklara varför jag känner som jag gör:

logan-echolls logan-echolls2
Jag menar, han gick från att vara idioten som ingen tyckte om.

logan1 logan2 logan3 logan4 logan5 logan6
Till idioten som man började känna för.

loganword loganword2
Och det blev omöjligt att inte uppskatta hans torra humor.

blickar1 blickar2
När blickarna med Veronica började så var jag förlorad. DE PUPPY EYESEN.

love1 love2 love3 love4
Och sen blev han ju ena halvan i min totala besatthet Veronica/Logan. Hur kan man inte älska? <3

epic1 epic2 epic3 epic4 epic5 epic6
Mitt arma hjärta.

logane1 logane2
Så till slut var ju Logan Echolls, den där “psychotic jackass”, ens absoluta favorit i serien. Det jag älskar med Logan är att han är så mycket. Motsatsen till en endimensionell karaktär. Från den totalt sårbara sidan, till det hårda skalet, eller hur han kollar på Veronica och hans sarkastiska humor (loooooove it). Det är bara så bra alltihop. Mer Logan åt folket!! Och mer Veronica Mars för den delen!

tumblr_n71q6fyodx1r7aa49o1_r1_500 tumblr_n71q6fyodx1r7aa49o2_r1_500

Fler personer som haft en otrolig karaktärsutveckling: Mickey i Shameless, Spike i Buffy, Bellamy i The 100, Jaime i Game of Thrones (han är fortfarande tveksam dock), Cristina i Grey’s Anatomy, Jin i Lost, Sansa i Game of Thrones.

Några fler Logan-fans här? Och hjälp mig fylla på med fler karaktärer som har utvecklats massor!

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

13 reaktioner på ”Min favorit: Logan i Veronica Mars”

  1. Har bara sett första säsongen av VM så kan inte lägga så mycket kommentarer på det men annars bla. Brooke Davis!!! Mickey & Carl i shameless, rätt många karaktärer i Orange is the new black. Caleb i heartland, Teddy i rectify, Emily i Gilmore girls, många karaktärer i degrassi, osv. finns många :D

  2. Jag älskar också Logan och tycker att han och Veronica är ett av de bästa tv-paren ever. Får återfall minst en gång om året och kollar om VM, oftast bara s1 och 2 men ibland även 3:an. Sen måste jag ju förstås se filmen också ?

  3. Hook, Regina Mills, Hayley, Davina Claire, Mikaelsons (Klaus, Elijah, Rebekah och Kol), Nathan Scott, Brooke Davis, Dan Scott, Enzo, Bonnie Bennett, Caroline Forbes, Jace Wayland, Clary Fray (hon gick från att vara lite irriterande till att faktiskt vara okej och badass), Summer Roberts, Bellamy & Octavia Blake, Kane, Clarke Griffin, Walter O’Brien (Scorpion), Petra Salono (Jane the Virgin), Wade Kinsella, Zoe Hart, Jake (Containment), Lydia Martin, Justin (Brothers and Sisters), Chuck & Blair osv :)

  4. Åååh Logan ? Min alltime fave.
    Som så många andra redan skrivit så får jag återfall till VM nästan varje år och det beror mest på den här karaktären. Han är bara för bra! Sen är ju Kristen Bell som gjuten för rollen som Veronica också. Jag brukar titta på alla säsongerna för alla fina Logan/Veronica-stunder i tredje säsongen. Dock bävar jag alltid för att slå på säsong två för att tvingas titta igenom de dystra avsnitten när Veronica är tillsammans med Duncan igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.