Min sida blev hackad

Hej allihop!

Jag tänkte skriva berätta vad som hänt med sidan och varför det gått så lång tid. Först vill jag bara säga ett stort tack till alla som hört av sig på olika plattformer och lämnat meddelanden, jätteledsen att jag typ inte svarat på något? Har bara känts lite jobbigt.

Som ni kanske noterar så är sidan fett basic just nu. Och den låg nere under flera månader, det finns en förklaring för det. Jag satte paus på bloggen när jag hade en väldigt kämpig graviditet och det slutade kännas kul och började kännas pressigt istället. Det var då jag skrev det förra inlägget här. Sen hade jag planer på att fortsätta igen men TYVÄRR – tre veckor innan jag skulle föda barn så fick jag ett mail från mitt webbhotell att sidan blivit hackad och att de stängt av den tills jag rensat hela domänen i stort sett. Detta blev bara för mycket att hantera i det läget och det var inget jag ens orkade tänka på. Förresten, thanks for nothing era små hackingssvin.

Sen blev det bara att jag lämnade det så. Det blev en sån jobbig grej och jag gjorde några försök att beta av listan som jag fått att åtgärda men den blev tung. Min man jobbar med de här sakerna (eller ja, kanske inte specifikt DET HÄR…eller typ alls…saker nära nog då…han är väldigt tekniskt begåvad.) så till slut gjorde jag vad jag skulle ha gjort direkt och bad honom om hjälp. Istället för att bara säga att jag skulle fixa det själv. Han fick blåsa rent hela domänen och fick tillbaka allt innehåll men designen och allt annat jag suttit och pillat med var borta. Så det är förklaringen till varför den ser ut som den gör just nu. Har varit väldigt, väldigt ledsen över att det blev så. Kanske låter fånigt men blir ledsen varje gång jag ser hur ful den är och att det bara gick så långt? Har känt mig så omotiverad att börja om och fixa till den.

Sorry för att det blev så långt. Nu vet ni vad som hänt i alla fall. Jag fick en liten dotter förresten. Började bli aktiv på Youtube under tiden jag var gravid med henne så om ni vill hitta mig där så gör ni det här —>>> Lovisa Plus Familj

Och ja, en sak till eftersom jag inte kan skriva ett inlägg UTAN att nämna detta liksom. Veronica Mars kommer tillbaka!!!!! Det händer!?!?! Kändes som att någon behövde nypa mig i armen när jag läste det. Detta är det som de pratat om sen filmen kom 2014. Kan inte komma på någon annan tv-serie där huvudpersonen blivit så framgångsrik på annat håll och de fortsätter ändå vara dedikerade till sin roll och sina fans på det här sättet (inte som att Kristen Bell är desperat att få jobb). Tycker det är helt fantastiskt och något väldigt speciellt.

Filmen gjorde det den skulle, det var en nostalgitripp och en hyllning till alla som betalat för att den skulle komma tillbaka. Nu kommer nya miniserien och ska istället vara i samma anda som originalserien. Till skillnad från skamfläcken som var Gilmore Girls-revival (låt oss alla glömma den) så har jag allt förtroende för att det här kommer bli riktigt bra. Som sagt…helt fantastiskt.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

11 reaktioner på ”Min sida blev hackad”

 1. Men ååååh vad roligt med ett inlägg från dig!! Jag var inne och ”snokade” på din privata blogg/instagram/youtubekanal bara för några veckor sen för att jag saknar dina inlägg här, hihi. Så kul! Och roligt också att Veronica Mars kommer tillbaka :) kommer du fortsätta blogga här nu eller var det mest ett hej och en förklaring på vad som hände med bloggen? Hoppas såklart du fortsätter men förstår ju om det är fullt upp med annat 😍 stort grattis till dottern!!

 2. Välkommen tillbaka.
  Grattis till bebis!
  Jg har verkligen saknat dina inlägg och att få kommentera tankar mm med likasinnade. Serierutas er har liksom blivit mer introvert sedan du lämnade.
  Beklagar verkligen det som hänt. Heja dig som inte låter de vinna över dig!!

 3. Åhhhh SÅ glad över att se ett inlägg från dig! Har saknat dem enormt :) Och SÅ roligt med Veronica Mars?! Vet man när den beräknas komma? :)

  Kram!

 4. Kul att du är tillbaka! Förstår verkligen att det kändes övermäktigt. Vilka svin!

  Sååå kul med VM!! Vill se NU!

  Grattis till dottern!

 5. MEN HEJ!!!!! Vad kul att du är tillbaka, tjoho!!! Skönt ändå att det gick att få tillbaka innehållet åtminstone (vad får man ens UT av att hacka en blogg?!?!?! fattar inte). Och grattis till bebis!! Samt: OMG YES VERONICA MARS! Är så OTROLIGT redo för detta va.

 6. Letade lite efter tv-tips och kom på att det var länge sedan jag var in och kollade efter uppdatering hos dig. Vilken lycka när jag inser att du faktiskt har uppdaterat igen. Välkommen tillbaka och YES äntligen Veronica Mars!

 7. Yay för VM!!!

  Och yay för din dotter! Din blogg om serier och kanske lite Wade i Hart of Dixie, hjälpte mig under en depression för många år sen och jag hoppas allt är bra med dig. ❤️

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.