När jag satt i publiken till The Voice!

Hej från USA! Jag har varit här i snart en vecka och det har varit så fullt upp att jag inte ens hunnit se det sista avsnittet av Game of Thrones än. :O Jag kommer skriva om det när vi sett. Men det var inte det jag tänkte göra ett inlägg om idag, jag måste uppdatera er för igår fick jag göra något SÅ coolt.

Jag fick se the Voice live!!! Säsong 13 håller på att spelas in just nu i Hollywood och igår fick jag sitta i publiken när de spelade in. 

Detta var så otroligt häftigt. Jag har tittat på The Voice sen säsong 1 och det är en av mina absoluta reality-favoriter, jag följer varje säsong. Att sitta där och uppleva allt, att se domarna live (!!!) – aaahh jag älskade det. Hade kunnat sitta där i evigheter och titta.

Domarna denna säsong och på plats var Adam Levine, Miley Cyrus, Jennifer Hudson och Blake Shelton. Delen vi fick se spelas in var The Playoffs och vi fick se Team Blake framträda och höra vilka han valde ut till sitt lag. Jag får förstås inte berätta något om resultatet och jag har inga bilder eftersom mobiler och kameror var strikt förbjudna (två tjejer blev eskorterade ut efter 10 minuter eftersom de försökte filma med sina mobiler).

Jag filmade dock lite i bilen på vägen dit och även på vägen hem och har tänkt att göra en video där jag berättar hur det gick till och hur jag upplevde allt. Spoiler: det var riktigt kul. Är fortfarande lite hög på hur nära domarna satt och det otroligt stora nöjet i att se dem interagera under pauserna mellan inspelningen och bara allt!?

Måste sova nu (så konstigt att min datorklocka säger att tiden är halv sju på morgonen men klockan är halv tio här och jag ska precis lägga mig), ville bara uppdatera och säga att jag kommer berätta mer snart!! Säsong 13 av The Voice börjar sändas om några veckor i USA och det här avsnittet kommer i slutet av oktober om jag fattade rätt.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

7 reaktioner på ”När jag satt i publiken till The Voice!”

  1. Wow, vilken dröm! Jag var på idol en gång när jag var typ 14, kommer ihåg hur häftigt jag tyckte det var. Det här är ju på liiite annan nivå hehe.

  2. Något helt annat – ville bara tipsa om The Bold Type om du inte sett den. Finns nio avsnitt ute för tillfället, och är så bra – engagerande, känslosam, lättsam, rolig och djup på samma gång. Kolla på’t! :)

    Tack för en fin blogg!

  3. hahahaha…. jag har sett sista avsnittet hhahaha!! såg igenom allt på två dagar. kanske ska spoila hehe… men sååååå kul det låter att se detta. vill höra allt!

  4. Vilken häftig grej att göra. Har alltid velat sitta med i publiken på typ Oprah (japp så gammal är jag 😉) eller Ellen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.