Outlander 3×06 “A. Malcolm” (m.fl.)

Här kommer ett litet lass med tv-kommentarer. Det var ingen Grey’s Anatomy förra veckan, men den är tillbaka nu på fredag igen. Nu har jag kollat ifatt på The Shannara Chronicles, jag hade typ 1,5 avsnitt kvar på säsong 1 eller något som aldrig blivit av men i helgen kollade jag klart på det så att jag numera är up to date och avsnitten kan komma med i veckosammanfattningen.

OCH bäst av allt är ju Outlander!!! De kom tillbaka idag efter sin lilla minipaus och levererade allt som man älskar med Outlander. ;) Klicka in för att läsa mina tankar om det.

Klicka in för att läsa om: Riverdale 2×02, Crazy Ex-Girlfriend 3×02, The Shannara Chronicles 2×02 och Outlander 3×06.

Riverdale 2×02 “Chapter Fifteen: Nighthawks”

När Archie sa att han var rädd och Jughead bara “of what?”. Har alla glömt att Archie var med när hans pappa blev skjuten OCH fick en pistol pekad mot sig? Hela hans varelse bara skriker efter TERAPI!!! TERAPI!!!! Jag gillar nya Reggie. Och det var förstås bra att de kunde rädda Pops. Men det fanns ju inget alternativ med tanke på att de hänger där jämt. Ugh när Jughead gick till den där ormadvokaten och man kunde riktigt se hur mycket hon skulle casha in på det i framtiden. För att citera Gilmore Girls…those are strings pinocchio. Och fett schysst av pappan som bara “oj vad dum du är som gick till henne”. EH han gick för att han var desperat för att rädda DIG. Kändes som att han bara “lycka till med det” och la på luren. På tal om pappor….Veronicas…:O. Det finns en ny psykoförälder i stan.

Crazy Ex-Girlfriend 3×02 “To Josh, With Love”

Alltså…hur bra är den här serien just nu? Har varit SÅ on point de här två avsnitten, love it. Stackars Jim…Paula bara förstör hans liv med sina små frånvarande kommentarer. :O Jag tycker att Nathaniel och Rebecca har så sjukt mycket kemi så älskar att se dem tillsammans. Nu är ju Rebecca djupt inne i sitt revenge-mode (men det kommer inte vara för alltid) och jag vill ju ha dem som endgame så jag hoppas att det fortsätter utvecklas på ett positivt sätt. Tyckte förresten det var så kul att han skickade kläder i fel storlek. Såklart han gjorde. ;) Slutet var craaaaaazy. Den här serien är så cool som ofta refererar till gamla sånger de gjort. Nu är allt ute…wow.

The Shannara Chronicles 2×02 “Wraith”

Jag gillade verkligen hur säsong 1 avslutade hela Ellcrys-historien (inte helt förstås, men ni fattar) så att det inte skulle dras ut i evigheter och att de alltid skulle vara ute på samma trötta uppdrag. Nu fick säsong två en nystart, med nya hot att jobba mot. Och jag gillade alla nya karaktärer som introducerades. Speciellt Mareth! Wil behöver väl alltid en spunky tjej vid sin sida, för att gottgöra för hans egna lack of spunk. ;) Undrar om Catania överlever! Alla borde veta att när någon frågar “did you tell anyone else??” så är det aldrig bra nyheter och det korrekta svaret är INTE “nej jag kom direkt hit!” utan “Japp jag berättade för alla och deras mormor!!”. Jag var förvånad över hur mörk Bandon faktiskt blivit den här säsongen. Han måste ju vara utom all räddning nu. Vilket känns tråkigt. :O

Outlander 3×06 “A. Malcolm”

Minuterna i början på avsnittet innan de skulle träffas kändes nästan olidliga. Bara för att man väntat så länge och så var det så nära! Men jag älskade deras slowbuild. Att de satt och pratade och lärde känna varandra igen. Stämningen under deras första kyss var ju påtaglig. Så fint när de satt och pratade om Brianna, tyckte Jamie sålde den scenen helt. Speechless över alla känslor. Fergus!! Varför tänkte jag inte ens på att han skulle växa upp? Men såklart ju. Älskade throwbacksen till deras bröllopsnatt. Och alltid så intense och sexigt med de två. ;) Tyckte det var kul att det var lite awkward med också, och sen att de bara skojade och hade kul tillsammans. Så fint. <3 Det enda jag inte gillade var slutet. Så tröttsamt med alla dessa (hot om) övergrepp i Outlander…..Claire har varit tillbaka en dag och here we go again.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.