Riverdale 2×04 “The Town That Dreaded Sundown” (m.fl.)

Här kommer ett stort inlägg med mina kommentarer om veckans tv. Hade egentligen tänkt dela upp det på två och det första skulle gå upp i tisdags, men jag har haft tyvärr haft en hel del strul med bloggen (som ni kanske märkt). :/ Det har i stort sett varit omöjligt att skriva inlägg. Jag håller på att kolla upp/försöka lösa det och hoppas att allt ska vara som vanligt så snart som möjligt.


Klicka in för att läsa om: Grey’s Anatomy 14×05, Grey’s Anatomy 14×06, Crazy Ex-Girlfriend 3×03, Crazy Ex-Girlfriend 3×04, Vår tid är nu 1×05, Outlander 3×07, Supergirl 3×04, The Shannara Chronicles 2×04, This is Us 2×06 och Riverdale 2×04.

Grey’s Anatomy 14×05 “Danger Zone”

Vill inte behöva vara neggo och klaga på två avsnitt i rad nu….men serr!? Ett helt avsnitt dedikerat till en backstory man inte behövde mer detaljer om. Det fick bara Riggs att se ut som en stor douche….oavsett om hon också varit otrogen så var det för lågt att fria med sin älskarinnas halsband. Han vinner. Detta var säkert ett bra avsnitt om man har Riggs eller Owen som favorit. Jag har ju inte det. :O Megan tycker jag om, men inte nog för att vilja skänka henne ett helt avsnitt än. Har också en väldigt stark känsla att hon kommer att dö och Owen kommer ta pojken. Visst lovade han att ta hand om honom om något hände henne? Känns som upplagt för det. Plus Owen vill ju så gärna ha barn.

Grey’s Anatomy 14×06 “Come on Down to my Boat, Baby”

Det här avsnittet hade jag väntat på! Äntligen lite mer lättsammare/fokus på hela gruppen/inget helt avsnitt med flashbacks. Jag gillade det. Det fanns humoristiska saker, true Grey-style när det börjar lite komiskt med over the top-fall. “Gungina” liksom lool. Var den tjejen verkligen så retard att hon trodde att tjejer och killar ens kom till samma fängelse? Det är ingen parsemester att sitta i finkan. Meredith som creepy snäll var kul. Men Karev……..jag hade tyckt att det var väldigt förnedrande om min partner bad någon att vara snäll mot mig. Killarna på båten var också rätt kul. Minus Warrens fireman-plug. Jaaa vi fattar, du kommer lämna Grey’s snart.

Crazy Ex-Girlfriend 3×03 “Josh Is a Liar”

Åh Rebecca :O Hon spiralerar hårt neråt just nu. Man vill bara hjälpa henne! Historien om hur hon ljög om att hennes skolkamrat hade cancer…döööör. Tror ändå och hoppas att Paula och co vill vara där för henne, eller ja…är säker på det. Och Paula har sett så mycket av Rebecca (hon vet ju om myyyycket av hennes hemligheter) att det inte kommer som en total chock. Nathaniel är så bra..I go to the zoo. SÅ dålig att den blev rolig. Önskar nästan att han kunde kommit in när Rebecca var i ett annat state of mind för de hade ju verkligen kunnat fungera. Har ju fortfarande hopp om det! Men hon måste ju most def jobba på sig själv först innan hon är i närheten av redo.

Crazy Ex-Girlfriend 3×04 “Josh’s Ex-Girlfriend is Crazy”

Yikes på början. Det var svårt att se henne attackera sina vänner sådär. Rebecca har verkligen nått rock bottom nu. Hon har ju haft sina lows tidigare men aldrig såhär och aldrig så att alla hennes närmaste personer vet om. Det är svårt att se henne så mörk och må så dåligt men hoppas också att detta betyder att hon kan få riktig hjälp. Den här säsongen måste ju ha som överliggande story att Rebecca bryter ihop/tar sig upp igen. Men hahaha på att Rebecca gillade Swimfan. Såklart hon gjorde. Skrattade såfort den filmen togs upp för jag fattade vem Rebecca skulle heja på. För er som inte sett den så spelar Erica Christensen en totalt galen stalker.

Vår tid är nu 1×05 “Källarmästaren”

ÄNTLIGEN säger jag bara till att Peter får komma och styra upp saker med Djurgårdskällaren. Har längtat efter det sen jag först såg honom och insåg att han var bra mycket vettigare än sin bror. Titta bara hur han hanterade Ragnarsson. Det är uppfriskande att se någon hålla huvudet lite kallt. Calle är ju inte alls redo för att vara köksmästare (man har ju känt att det går åt det hållet sen avsnitt 1) men de kan behöva lite av hans färska ideér för att sluta vara så dammiga. Annars blir man bara lite irriterad på honom just nu och så tycker jag ju synd om Nina. Hoppas verkligen att allt är okej med henne, känns ju inte som det. Så fruktansvärt att kvinnor då (och fortfarande i andra länder!!) blir så desperata att gör såna olagliga och farliga aborter. :(

Outlander 3×07 “Creme the Menthe”

Elakaste kommentaren i hela avsnittet (courtesy of Claire): You have no idea what it’s like to be a worried parent. HAAAAARSH. Annars har jag faktiskt inte varit uttråkad under hela säsongen hittills, men jag blev det lite under det här avsnittet. Men lille Ian är gullig och det var kul att se honom och Fergus tillsammans. Det kom lite action i slutet förstås, men vet inte vad det var innan det? Kändes lite långsamt.  Kanske också för att man kommer från förra veckan som man hade väntat så länge på.

Supergirl 3×04 “The Faithful”

Filler avsnitt much? Det var inte deras mest intressanta. Det kan ju vara okej med fristånde avnitt såhär men gillar mest när det i alla fall är NÅGOT som för handlingen framåt. Okej, stryk det. Var ju lite med Alex och Maggie och barnfrågan. Lider verkligen med de både två. Ingen av dem vill ju göra slut men vill man verkligen ha barn (eller vill verkligen inte) så är det en svår sak att komma över. Och sista scenen var ju lite action också. Juryn är fortfarande ute på den nya tjejen men jag tror jag gillar henne. Nu får gärna Mon-El komma tillbaka inom ett par avsnitt eller så känner jag.

The Shannara Chronicles 2×04 “Dweller”

Äntligen fattade de sanningen om Catania. Var lite frustrerande att ingen visste vad som hänt henne. King Ander känns inte lika clueless, han verkade ju fatta också att deras allians är dömd. Bandons shenanigans….ugh. Allt han säger är ju inte HELT off men sen så måste han alltid gå över gränsen. Vet inte varför jag blir lika besviken varje gång? Han är ju far gone och kommer inte ändra sig. Ew på den där ormen på Wil. Förra veckan var det blodet. :O Jag gillar allt med Mareth och Allanon och ser fram emot att se deras relation utvecklas. Och sista scenen med Wil pekandes in i kameran….so corny.

This is Us 2×06  “The 20’s”

Det är så kul att den här serien kan hoppa så mycket och att det är lika intressant varje gång man får mer backstory eller får se en ny ålder. Randall var ju SÅ gullig som MJ haha. Och med tanke på hur mycket de pratat om hans breakdown så var det intressant att gå tillbaka till tiden precis efteråt. Blir verkligen mer och mer tydligt att Randall totalt var mammas pojke och Kate var förstås pappas tjej. Stackars Kev som var så bortglömd i mitten, förstår att han har issues från det. Vad han gjorde för Kate med godiset var förresten riktigt gulligt. Vad som inte är gulligt är Miguel. Ugggh. Hade inte alls saknat honom i avsnittet, så kommer han där i slutet som någon predator som hoppar på chansen så fort han ser att Rebecca har facebook. De har fortfarande inte lyckats övertala mig om att de två tillsammans inte är icky.

Riverdale 2×04 “The Town That Dreaded Sundown”

Stackars Betty. Av alla beundrare/stalkers man vill ha så är nog hennes sist på listan. Tycker att den här säsongen har börjat rätt jobbigt faktiskt, det är så överdramatiskt hela tiden. Första säsongen hade sina moments den också (hehe) men inte på detta tunga sätt. Lätta upp lite tack!? Känns som att serien tar sig själv lite för seriöst efter den blev så populär förra säsongen. Tycker inte om hur Jughead behandlar Betty men den värsta karaktären just nu är ju Archie. Om inte hans moody personlighet hade varit nog för att dumpa honom just nu så hade jag definitivt gjort det om han bad mig sträcka ner handen i det där äckliga (!!!) toavattnet. Veronica har mer tålamod än vad jag hade haft för hur han är just nu. ;)

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

3 reaktioner på ”Riverdale 2×04 “The Town That Dreaded Sundown” (m.fl.)”

  1. Jag blev också besviken på Outlander det här avsnittet, med tanke på hur mycket de hoppat över tidigare i säsongen (böckerna är ju verkligen orimligt detaljerade) kändes det ologiskt att de skulle fastna just här. Bort från bordellrummet och dra till Lallybroch already! Tror inte ens att så jättemycket av det som var med var viktiga för ploten. Det som var viktigt hade de kunnat göra mycket kortare.

    Jag köpte böckerna innan andra säsongen då jag fick abstinens, hann med fyra stycken innan den började. Nu ångrar jag faktiskt det, för det var inte alls lika kul att kolla efter att ha läst böckerna. Får helt enkelt se fram emot säsong fem innan man är lyckligt ovetandes igen hehe…

  2. Jättejobbigt att se Rebecca just nu och Gregs pappa var bara … ahh, vet inte ens. Hoppas bara att hon kan få riktig hjälp men det lär hon nog få. Archie just nu är så löjlig och överdramatisk, kan han lugna sig lite. Längtar till din nästa veckosammanfattning förresten för nu har ju Shameless haft premiär :D

  3. Alltså tycker Riverdale börjar bli så skämmigt dåligt. Lixom vad håller Archie på med… Vill att det ska vara med lättsamt och roligt istället.

    Outlander känns lite spretigt nu. Vet inte vart de ska. Vill ha fler avsnitt när Claire och Jamie bara är. Så mycket action jämt. Och den kommentaren var väldigt elak mot Jamie…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.