Sophie Turner och Maisie Williams är bästa vänner

sophie-turner-maisie-williams-basta-vanner-1
Foto: Emily Shur for The New York Times

Sophie Turner och Maisie Williams fortsätter att visa att de är bästa vänner! Tjejerna som spelar systrar (Aria och Sansa om ni inte visste) i Game of Thrones träffas betydligt oftare IRL än de gör i serien. Men det är ju visserligen inte svårt att slå. ;) Och på Halloween visade de upp sina matchande kostymer. De var utklädda till…dun dun….hash brownies!

sophie-turner-maisie-williams-basta-vanner

Haha. Förutom att de matchade så måste jag beundra deras kreativitet och…randomness. ? De var i alla fall inte förutsägbara. Förutom att klä ut sig tillsammans på Halloween har de här två bästisarna även matchande tatueringar. De har tatuerat in “07.08.09” vilket var dagen som de både fick reda på att de hade fått sina roller i Game of Thrones. Jag kan se varför det är ett betydande datum för dem. Kan ni fatta hur deras liv förändrades drastiskt på grund av Game of Thrones? Måste varit galet.

Hursomhelst, Game of Thrones kommer tillbaka 2017 och tills dess får man nöja sig med såna här små roliga nyheter om att Stark-tjejerna är kompisar i verkligheten. Bilden kommer från Maisie Williams instagram.

LÄS MER:

Game of Thrones säsong 8 blir den sista
8 skådespelare som nästan var med i Game of Thrones
Game of Thrones humor
Maisie Williams samlar in pengar för delfiner
Vem skulle du gifta dig med i Game of Thrones?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.