Startup – ny serie med Adam Brody

startup-ny-serie-5

Jag har precis kollat igenom hela första säsongen av StartUp. Det är en ny serie med Adam Brody i huvudrollen. StartUp utspelar sig i Miami och handlar om tre personer med helt olika bakgrund som slår sig ihop för en idé som de verkligen tror på. Det är en spännande och lite mörk serie med hög fart och många twister. Ni vet den där, måste se nästa avsnitt nuuuuu-känslan? Den fanns definitivt här och jag plöjde säsongen väldigt fort.

Miljöerna i Miami är helt gorgeous och det blir en sån cool konstrast mellan de flashiga höghusen och de mörka, mer gritty miljöerna utanför.

Huvudrollerna spelas av Adam Brody (Nick), Otmara Marrero (Izzy) och Edi Gathegi (Ronald). Jag älskade verkligen deras kemi och samspel som en trio! Alla gjorde ett imponerande och trovärdigt jobb. Men den som verkligen stal showen för mig var karaktären Ronald. Hans blickar av stål var de bästa.

Får inte glömma Martin Freeman som en så totalt vidrig baddie. Hans karaktär rörde upp mycket känslor.

Jag tyckte att första säsongen var bra, den var så intensiv och som sagt kunde jag inte riktigt sluta titta. Efter sista avsnittet var över så hade jag några synpunkter på storylines jag tyckte att de bara droppade, och det drog ner helhetsbetyget lite. Men väl värd att titta in och jag håller tummarna för en säsong 2!

startup-ny-serie-4startup-ny-seriestartup-ny-serie-2startup-ny-serie-3

Så det blir dagens serietips från mig! Hela första säsongen hittar du på Viaplay.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

4 reaktioner på ”Startup – ny serie med Adam Brody”

  1. Den här blev jag väldigt nyfiken på, får ta och kolla in den! Älskar Adam Brody också, trots att jag bara sett honom i två roller tidigare (vad jag kan minnas i alla fall) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.