Trailer för Shameless säsong 8

Nu finns det en trailer för Shameless säsong 8! Kolla på den nedan, den är totalt packad med grejer. I sann Shameless-style. ;) Det får mig att längta till att de kommer tillbaka, tänk att de är på SÄSONG 8 och klassen är fortfarande så hög.

Ni får kolla på trailern och avgöra själv vad ni ser fram emot mest, här är mina spontana känslor:

– Ugh för hela droggrejen…förutspår att det kommer bli en riktigt jobbig storyline.

– Men alla Gallaghers tillsammans och jobbar ihop för något? Det har jag saknat.

– Lip nykter?? PLEASE SAY IT IS SO. Jag är så färdig med hans alkis-story.

– Svårt att inte känns sig lite ledsen när jag tänker tillbaka på att min favvokaraktär kom tillbaka förra säsongen och nu är han bara puts väck igen. Snyft.

Här ser ni trailern:

Shameless säsong 8 har premiär den 5 november i USA.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

En reaktion på “Trailer för Shameless säsong 8”

  1. Verkar lovande ändå tycker jag! Håller med om att Lip måste vara nykter nu, det var verkligen uttjatat. Även Debbie har jag haft otroligt svårt för de senaste säsongerna, hoppas de lyckas göra henne lite mer intressant framöver. Annars kan de lika gärna ta bort henne ur serien. Lip och Ian är mina favoriter, och så klart Ian och Mickey tillsammans❤️ Undrar om Ian kommer fortsätta träffa Trevor (hette han så?) i den här säsongen. Gillade ändå honom bättre än brandmannen (Calvin?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.