Tre saker jag gillar

1. Tjejerna i Girls fotas och intervjuas för Glamour. Söndagen den 12 februari börjar säsong 6 av Girls (den allra sista), vi i Sverige ser den på HBO Nordic. Jag kommer sakna Girls och känner mig extra nostalgisk när jag tänker tillbaka på säsongerna som varit. Hoppas så mycket på en bra sista säsong.

2. Nina Dobrevs två senaste videos på Instagram. Jag och mina barn har nog sett dem en 30 gånger på repris. ? Och jag är inte den som i vanliga fall sitter och letar efter klipp på söta djur, bara ramlade över det och blev lite förtrollad.

3. Den här gulliga teckningen på Magnus och Vilde från SKAM. Så fin (!!) och jag älskar att han fick med lilla “meowet” med. Av Enotrobin.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

2 reaktioner på ”Tre saker jag gillar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.