Tre saker

1 – Jag nämnde det snabbt i veckosammanfattningen men StartUp säsong 2 släpptes precis på Viaplay!! Det är en serie jag fastnade för förra året, tittar man på den så är man aldrig uttråkad. Här kan ni se inlägget jag skrev efter säsong 1 → Startup – ny serie med Adam Brody. Nu har jag i alla fall börjat på säsong två och ser fram emot att blogga om den. Ron Pearlman ska vara med!

2 – Så halvbra nyheter från Bachelor-verse? Tror jag i alla fall? För er som följer The Bachelor med mig så har ni nog inte missat min besatthet av Peter Kraus från förra säsongen (fyyyy vilken besvikelse det var att han inte blev nästa Bachelor). Nu kom nyheten att han ska vara med i The Bachelor Winter Games! Det får mig att känna 1) jaaaaa…mer Peter!!!! men också 2) vad i hela fridens namn är The Bachelor Winter Games?! Från det lilla jag läst är det ytterligare en spin-off med gamla Bachy-deltagare som ska tävla i sport samtidigt som de försöker finna kärlek med varandra. Som Bachelor in Paradise fast det är kallt istället typ. Det hade kanske inte varit mitt första val men vi får i alla fall Peter tillbaka på skärmen vilket är bra.

3 – Freeform har förnyat sin nya serie The Bold Type för både en säsong 2 OCH 3.  The Bold Type följer tre väninnor som jobbar på redaktionen för en tjejtidning. Finns det någon som tittar och tycker att den är bra? Minns att jag försökte kolla in ett avsnitt i somras men fastnade aldrig riktigt.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

10 reaktioner på ”Tre saker”

  1. Hallå! Bara ett tips så här på kvällskvisten. Såg precis klart på Animal Kingdoms andra säsong, och satan i berget vad den leverarade! Känns lite som en doldis så vet inte om du spanat in den tidigare? Handlar i alla fall om en familj med en stark matriark som livnär sig på rån osv i ett väldigt surfigt Kalifornien, får både lite SoA och Peaky Blinders-vibbar av den. En sommarserie som det bara finns två säsonger av. Känner mig lite blown away just nu så var tvungen att tipsa av mig om den haha.

    1. Animal Kingdom är en grym serie! Helt klar en doldis som förtjänar mer uppmärksamhet. Längtar ihjäl mig efter säsong 3.

  2. Jag har sett 3 avsnitt av the Bold type och gillar, men resten har jag samlat ihop till en hög för att se efter jag har kommit ikapp Grey’s :D

  3. Har också hört om Bachelor Winter Games och blev helt lyrisk över att Peter sa vara med, är också helt besatt av honom – sååå dreamy! Som jag fattat det så kommer kommer det vara ett slags vinterspel där deltagarna har chansen att hitta kärlek på någon vinterresort, men det kommer tydligen inte bara vara amerikanska tidigare deltagare inom Bachelor-franschisen – det kommer vara deltagare från olika Bachelor franschiser runtom i hela världen! Låter som ett mkt mer vinnande koncept än Bachelor In Paradise. Vi kan ju bara hoppas att vi får lite svensk representation där i programmet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.