This is Us 2×04 “Still There” (m.fl)

Som jag skrev förra veckan så var det tyvärr inget Outlander i måndags. MEN nästa vecka är extra långt plus ni vet att det kommer bli en massa goodies där så…det kommer lätt vara värt en extra vecka i väntan. Här kommer mina kommentarer på resten av avsnitten som kommit i slutet på förra veckan och i början på denna.

Klicka in för att läsa om: Grey’s Anatomy 14×04, Crazy Ex-Girlfriend 3×01, Supergirl 3×02 och This is Us 2×04.

Grey’s Anatomy 14×04 “Ain’t that a kick in the Head”

Detta var inte mitt favoritavsnitt den här säsongen. Om man t.ex. jämför med när Meredith blev överfalld (och hennes återhämtning) så tyckte jag att det var ett fantastiskt avsnitt och hade inga problem med att det fick ta fokus. Här kände det jobbigt att det var så mycket centrerat på Amelias återhämtning. Har ju med hur jag känner för karaktären från början förstås. Grejen med Riggs var i alla fall haha…tur att Meredith kan googla snabbt. Awkward dubbeldate med Maggie och Jackson. Jag menar, styvsyskonen. ;) Deras ansikten när Catherine kallade henne för syster. HAHAHA.

Crazy Ex-Girlfriend 3×01 “Josh’s Ex-Girlfriend Wants Revenge” *säsongspremiär*

Rebeccaaaa…haha. Hon är helt unhinged och I love it. Bajs cupcakesen var så hemskt och hennes galna skratt i slutet. En sån stark säsongspremiär! Den här serien bara fortsätter att göra sin egna grej och det blir bara bättre och bättre. Låten om att generalisera män har varit fast i mitt huvud ända sen jag såg avsnittet i lördags. Tycker också det är riktigt intressant vart hon har Nathaniel (inte hon som jagar för en gångs skull) och hoppas ju att de två kan bli något long-term.

Supergirl 3×02 “Triggers”

Ohh Lena och James…är det lite kemi jag ser? Kul att James får något att göra igen! Jag gillade att Lena sa till Kara, hon behövde höra det. Alla förstår varför hon är nere, men hon är så grumpy och snappy ofta vilket är oförtjänt för de som får ta emot det. Jag har inte jättemycket att säga om avsnittet annars. Liten twist på slutet med J’onn. Och såklart inte Mon-El är död så det är ju inget man stressar över direkt. Väntar bara tålmodigt på att han ska komma tillbaka.

This is Us 2×04 “Still There”

Vilken hemsk mormor….hennes svala bemötande mot Randall. Not ok. Och “The twins and Randall”…give me a break! Det värsta var att hon inte själv insåg hur hon dömt ut honom på förhand. Man tittar på lilla baby-Randall och det gör ont i hjärtat att någon inte skulle vara snäll mot honom. Detta är ju typen av serie där saker ändå ofta blir okej i slutet så även här, hon insåg ju i alla fall. Hade tyckt att snöscenen var gulligare om de inte skottade för att desperat bli av med någon. Haha! Tycker så mycket om Beth och Randall, total couple goals. Men Randall har mycket kvar att lära, även fast han vill så väl. Beth fick ju en STOR breakthrough och såklart hon kände att det var ett svek att hon berättade det vidare. :/ Förstod det direkt när han stod där och pratade. Ett steg framåt och flera steg bakåt sen. Men det kommer ju bli bra det med. Innan jag såg avsnittet läste jag bara att det skulle vara en twist med Kate i slutet och min första tanke var “hon är gravid!”. Var så säker på det hela avsnittet och det var ju sant också! Ska bli fint att se.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

3 reaktioner på ”This is Us 2×04 “Still There” (m.fl)”

  1. Jag är ett stort Fan av Amelia i Greys faktiskt, säkert sedan Private Practice! Hon förtjänar lite glada nyheter och tyckte absolut scenen med henne och hennes återhämtningsmetod var bra. Passar väl in i hennes historia!

    Asså Kate är gravid 🤗🤗🤗 wow!
    1 är det Toby ELLER PROVRÖR ELLER???
    3 hur kommer detta sluta?
    4 är hon gravid på rikitgt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.