This is Us 2×05 “Brothers” (m.fl.)

Här kommer mina tv-kommentarer för tis,ons, tors-serier! Jag har inte så mycket att kommentera på, förutom att det är Halloween snart!!! Imorgon kommer ju bästa serien för att ladda upp för Halloween (aaah!!) och jag hoppas på en massa temaavsnitt med Halloween nästa vecka, sånt är alltid kul.

Klicka in för att läsa om: Supergirl 3×03, This is Us 2×05, The Shannara Chronicles 2×03 och Riverdale 2×03.

Supergirl 3×03 “Far from the Tree”

Usch tanken på att det faktiskt finns riktiga föräldrar som känner som Maggies pappa gör. Nu, 2017!!! Förstår det inte. Enligt hans resonemang skulle hon vara olycklig/dölja vem hon är för att förtjäna hans och andras respekt. Ehh nej. His loss att han förlorar sin dotter. Den andra föräldrarelationen man fick utforska lite den här veckan var ju däremot så fin. Jättekul att få insikt i J’onns förflutna! Och jag ser fram emot att få se mer av pappa J’onn. Gillade honom direkt. Plus hans bil som shapeshiftade till ett skepp. HAHA love it. När Kara kom körandes till Britney måste varit bästa scenen i avsnittet. ;) Den där staven som de skulle begrava…kommer totalt komma tillbaka senare i serien? Kände bara DESTROY IT.

This is Us 2×05 “Brothers”

Åh lilla babyJack med hans “he’s coming back”. SÅ sorgligt. Tänk vad en dålig barndom kan sätta djupa ärr så långt i framtiden. Randall kommer aldrig att inte vara rolig för mig. Även när han är klantig och inte har någon aning hur man hanterar en tonårstjej. Men i ärlighetens namn är det inte så himla lätt och han gör sitt bästa med Deja. Och det är orättvist för honom att jämföra sig med Kevin. Kevin är ju typiskt “the fun uncle”, stor skillnad från att vara en förälder. Jag förstår precis hur Kate känner sig, jag har också varit sådär orolig och det är verkligen svårt när man inte kan slappna av eller tillåta sig själv att vara glad. Fast Toby i affären….förstår att det skulle vara en “charmig” scen och jag tycker fortfarande att det är jättekul för deras skull men neeeeeeeej. Mitt ansikte hade ett inetsat uttryck av total fasa. Kevins alkisproblem…oh boy. That escalated quickly. This is Us kan ju aldrig sluta utan att ge en liten twist så den här veckan var det ju nyheten om Jacks familj. EN BROR????? Som var i kriget med honom? Han måste ha dött :(

The Shannara Chronicles 2×03 “Graymark”

Deras plan kändes ju verkligen inte foolproof haha. Kändes så hafsig och som att de fick improvisera en hel del…;) Men kul med så många reunions i det här avsnittet! Räknade inte med att alla skulle träffas så snabbt igen. Men nu fick Eretria och Wil återförenas, roligt. Och Allanon förstås. Ser fram emot att se mer av deras pappa/dotter-grej nästa avsnitt, känns som att han bara precis hann ana något med Mareth nu. Äckligaste i avsnittet var den där blodtömnings-grejen…när han satte in den. EWWWWWW. Gillar säsongen so far, deras nya gäng är redan en uppgrade från förra säsongens triangel. Tycker redan om både Jax och Mareth.

Riverdale 2×03 “Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods”

Vad händer med Veronicas mamma just nu? Hon är helt annorlunda från hur hon var i säsong 1. Dessutom fick jag såna konstiga vibbar det här avsnittet, kändes som att de var i någon twisted kärlekstriangel med pappa Lodge. Eh, ew? Tyckte Betty försökte vara en vän som var orolig för Kevin (och de hade både en poäng)…ända tills hon gick och skvallrade till hans pappa. Det var inte okej. Förstår att han inte är så sugen på att prata med henne nu. Tycker det är lite fjantigt att The Serpents finns i alla åldrar. Ofta brukar väl inte en klubb bestå av medelålders män OCH små tonåringar på en high school. Har de en dagisavdelning också?

Vet att Riverdale inte är en komedi….men jag kan inte vara den enda som fick mig ett gott skratt över denna übertöntiga slutscen:

kan.inte.ta.seriöst.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

13 reaktioner på ”This is Us 2×05 “Brothers” (m.fl.)”

 1. Slutscenen i Riverdale, HAHHA såå töntig men Archie är ju totalt överdramatisk hela tiden så varför förvånas. Jag skämdes ihjäl åt Toby’s “dans” men avskyr honom så krävs nog inte så mycket av honom för att jag inte ska gilla vad han gör men.

 2. This is us – När jag såg lilla killen sätta sig upp tänkte “ååå han har en bror!”, sen kom jag på musikens stämning och vilken serie jag såg på och insåg “naan han HADE en bror”… Tänkte först att pappan gjort något så han dog typ där och då (och därför tog Jack avstånd helt), så var ändå skönt att se han hade vuxit upp…
  Toby är så okänslig :(

  1. Haha precis på “vilken serie jag såg på”. Man börjar lära sig nu att det mest gällande Jacks liv bara är tragiskt. Och ja, med tanke på det alternativet var det väldigt skönt att se att han vuxit upp!! Fast lovar att han dött i kriget och det är ju inte så mysigt heller…stackars Jack :(

  1. Har nog aldrig klickat så fort på något som när den kom upp på min feed på facebook. Quit playing games with my heart känner jag! Älskar att de fortfarande pratar om det och tar upp det men hade varit så fint med NÅGON typ av bekräftelse typ “vi har skrivit på med netflix” eller liknande. En miniserie är ju vad vi alla drömmer om, hade varit overkligt bra.

  1. Jag har sett den och den kommer med i ett inlägg med tankar om de nya serierna! Problemet är bara att jag försöker hitta några fler serier att ta med i samma inlägg innan jag kan lägga upp det :O

 3. Riverdale:
  Jag tycker Betty gjorde rätt i att skvallra. Det är en mördare lös och Kevin vägrar sluta ränna i skogen. En bra vän säger inte alltid vad den andra vill höra, utan behöver höra. Hon försöker rädda hans liv.
  Gillar att Kevin fått mer utrymme för övrigt. Gillade scenen mellan honom och Moose i förra avsnittet (såg avsnitt 2 och 3 direkt efter varandra, så tror det var i förra).

  För övrigt passerar Riverdale töntighetsgränsen flera gånger varje avsnitt. Slutscenen var hemsk haha!

  The Serpents är lite för mycket. Håller med om att det känns för mycket med alla tonårsmedlemmar som springer runt och försöker leka tuffa. Sen har vi skolan Jughead går på numera. Så överdriven att jag inte vet var jag ska ta vägen.

  1. Jo jag är helt för att hon sa till honom! Men till hans pappa kändes över gränsen. Förstår ju hennes motivation men förstår också honom som blev sårad över det.

   De är så totalt töntiga och over the top att man vant sig vid det…men ibland överträffar de sig själva. Som nu! Töntigare har jag inte sett på länge!!! Håller med om skolan…att en lärare skulle säga “welcome to hell” till sin klass? HAHAHAHAHA

 4. Riverdale- alltså allt det där med “The red circel” är ju bara så töntigt! Jag trodde först hans lagkompisar skulle håna honom och skratta åt idén, blev faktisk förvånad över att de tog det så seriöst. Han kom liksom på idéen genom en serietidning😂

  Bara jag som tycker att Cheryl är lite “konstig” denna säsong. Från att i säsong 1 försöka ta självmord och sedan återhämta sig på typ 1 sekund är hon nu lite tystlåten och diskret, tror det är nåt pågång med henne.

  Undrar verkligen vem mördaren är, vad personerna har för koppling (förutom det här med synderna så antar jag att det är något mer) och om det nu var Hiram så hyrt honom och isånnafall varför. Det känns som det ska ligga något ännu större bakom det än att Hiram är arg på Fred då han fick redan på romansen mellan Fred och Veronicas mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.