Vad jag letar efter i en tv-serie

Nu när alla tv-serier börjar ta slut för säsongen så blir det snart tomt på mitt schema. Det är nu det är tid för att ta sig an några riktigt bra maratonprojekt! Mitt problem är att jag letat ett tag nu men inte hittat någon klockren serie som jag fastnat i. Tänkte att jag skulle be om er hjälp med tips. De senaste jag försökt med är The Night Shift (tänker att jag gillar läkarserier, den är okej men inte mer), Jag heter Anne (bra serie men rann ut lite i sanden när jag skulle se vidare) och 12 Monkeys (känner att den inte riktigt kommit igång än? blir den bättre?).

Visst har ni några bra tips på lager? Här är en liten checklista på vad jag letar efter i en tv-serie:

📺 – Det första och viktigaste. Jag vill bli besatt!! Den där känslan när man bara måste se nästa avsnitt.

📺 – Genre spelar inte jättestor roll (bara det inte är skräck) men drama har jag lättast att fastna för.

📺 – Jag är en sucker för kärlekspar så gärna med ett riktigt bra ship att heja på.

📺 – Nu när det gäller att maratontitta så tycker jag om när det finns ett par säsonger så man har en hög med avsnitt när man börjar.

📺 – Gillar när man märker direkt att det är en kvalitetserie och även när de hittat sin alldeles egna unika känsla.

📺 – Men tar också emot tips på lättsamma guilty pleasures om ni har några sådana. Det behövs det med ibland!

Help me out och ge mig era bästa tips nu!! 🙏🙏🙏🙏

Kan återgälda tjänsten genom att tipsa er om tv-serier för i sommar med. Den här veckan har varit en temavecka för sommar och även om jag inte fick upp så många inlägg som jag hade hoppats på (😳) så skrev mina bloggkollegor en hel bunt med bra inlägg. Så jag tänkte göra round-up och tipsa om dem helt enkelt! För alla er som är ute efter film, bok och serietips för i sommar:

Felicia tipsade om sommarfilmer som hon tycker att man ska kolla in. Elsa berättade om en rolig taktik för att maratontitta på filmer och dela upp dem i olika kategorier. Sara tipsade om typiska sommarserier och serier som utspelar sig där det är varmt. Karin skrev om brittiska deckare och sommarpremiärer på tv. Är ni sugna på böcker så gjorde Emelie ett inlägg för åtta nya böcker som kommer ut i sommar + Karin tipsade om sommarläsning i hängmattan. Och Felicia skrev om serier med riktigt bra sommarfeeling!

Det kommer en massa spännande på bio i sommar och vilka biofilmer ni ska hålla utkik efter kan ni läsa här; Sommarens hetaste filmer, Filmer jag ser fram emot och Åtta filmer att se på bio nu i sommar .

Där har ni massa läsning att hugga tag i! Och kolla gärna in deras bloggar om ni vill se alla inlägg de gjorde ☛ Felicia, Emelie, Elsa, Karin och Sara.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

67 reaktioner på ”Vad jag letar efter i en tv-serie”

 1. Har ungefär samma checklista som dig, fast har inget problem med skräck, men ingen komedi istället. Ska också försöka hitta något maratonprojekt nu när andra serier försvinner.

 2. Vill tipsa om The Path som finns på HBO Nordic. Finns två säsonger och tycker den innehåller det mesta av det du efterfrågar.

 3. Har samma checklista som du! Och bilden på Outlander säger allt <3

  Okej här kommer några tips, som jag spontant kommer på. Minns dock inte riktigt om du redan sett dem/skrivit om dem här? Vissa av dem är ju uppenbara favoriter (och jag vet att du sett dem) Men tänker att det kanske är många som läser här och ibland vill ha påminnelse om bra serier som är värda att ses om!

  The Crown (netflix)
  The night of (HBO Nordic)
  Please like me (netflix)
  Outlander! (VIAPLAY, Netflix. vet att du sett den, men tänkte tips till ev andra som läser här)
  Reign (netflix, sjuan.)
  Love (netflix)
  Black Mirror (netflix)
  The Paradise (netflix)
  Peaky Blinders (netflix)
  Downtown abbey (netflix)
  Togetherness (HBO Nordic)
  Casual (HBO Nordic)
  Big little lies (HBO Nordic)
  The walking dead (HBO Nordic)
  Westworld (HBO Nordic)
  The Affair (HBO Nordic)
  The Sopranos (HBO Nordic)
  Lost (Netflix)
  GIRLS (hbo Nordic)
  BOYS (SVT Play)
  Sex and the City (HBO Nordic)
  Friends (netflix)
  100 Code (HBO Nordic)
  Bonusfamiljen (SVT PLay)
  Skärgårdsdoktorn (SVT Play)
  Grantchester (SVT)
  The Missing (TV4)

  mfl… mfl…

  1. Måste kolla upp Las Chicas Del Cable nu!! Inte sett och det är alltid kul att upptäcka icke-amerikanska serier också (speciellt när du säger att den är så bra!)

  1. Nej jag har inte sett Lucifer! Har blivit tipsad om den förut men tänkte att jag hade sett piloten (blandade ihop den med Constantine oops). Ska se till att kolla in under sommaren!

 4. Helt klart peaky blinders! Har inte sett att du bloggat något om den så gissar att den är osedd? Och om du inte sett Cold feets (kalla fötter) brittiska varianten så är den perfekt att maratontitta. Fortfarande min favoritserie trots att det måste vara typ 15 år gammal vid det här laget.

   1. Alltså nu gick jag tillbaka pga av ditt sista inlägg där du hänvisade till det här inlägget igen. Hade missat ditt svar. På tal om kalla fötter såg jag till min förvåning i förra veckan att tv4 sände nya avsnitt av serien. Säsong 6 som spelades in förra året, säsong 7 verkar vara på gång i dagarna, frågan är bara vart man kan se den från Sverige. Och ja de nya avsnitten är lika bra som de tidigare säsongerna!

 5. Jag skulle vilja tipsa om “The Good fight” som är en typ av spinoff på The Good wife. Inte själv sett The Good wife.. men tyckte inte att jag missat något ändå.
  The Good fight tycker jag iaf innehåller alla punkter du satt upp, förutom att de alldeles nyss sänt klart säsong 1.. så inget direkt maratonprojekt.
  Tycker iaf du borde ge den en chans!

  1. Jag gillar The Good Wife och har tänkt att kolla in The Good Fight men bara glömt av. Tack för påminnelsen! Lägger den på listan att kolla in under sommaren och se vad jag tycker! 😘

   1. Jag började kolla på The Good Fight men tycktetyvärr att den inte alls var lika bra som The Good Wife. Inte alls samma känsla av att man fastnar och bara måste se mer. Sen har jag väldigt svårt för huvudkäraktären!

 6. Jag skulle verkligen vilka rekommendera The leftovers, om du inte redan sett den. Välgjord och välspelad. Ganska mörk och djup serie.. så vet inte riktigt hur den funkar som en sommarserie.. ;)
  Såg första säsongen för något år sen och slutade innan första säsongen var slut av någon anledning jag ej kan minnas.. men började om nu för någon månad sen, och wow vad jag fastna!

  1. Så roligt för jag hade precis börjat titta på första avsnittet på HBO Nordic när jag läste den här kommentaren. Har kommit en 5-6 avsnitt in nu och jag gillar den verkligen!! Gillar hela vibben och ska bli väldigt spännande att se hur den utvecklas. Hoppas de fortsätter som de gör fast ger en lite mer svar på vägen. 🙌 🙌 🙌

  2. Jag måste också tipsa om The Leftovers. Har sett den från start och snart tar den slut, bara ETT AVSNITT KVAR 😭

   Och The Durrells, en lätt rolig serie som utspelar sig på Korfu så där får man extra sommarfeels.
   Good behavior.
   Och så älskar jag ju Boardwalk Empire, men den är ju inte så… positiv direkt 😊
   Devious Maids är en kul sommarserie men tyvärr lades den ner så den har inget slut.
   Och så har vi Las Vegas. Första serien jag började följa. Blev nedlagd den också men jag har lärt mig leva med det. Älskar den serien.
   Och LOOKING!! ÄLSKAR LOOKING!! Den blev nedlagd men fick en film så där är det bara 💓💓💓💓💓.
   Har nog inte mer att tipsa om för jag får mina flesta tips från dig. Men appen TV Time. Vet du har fått tipset tidigare men den är fantastisk. Jag skulle inte kunna leva utan den. Den har koll på allt och man kan hitta många nya serier där också.

   1. Är på säsong två av The Leftovers!! Riktigt bra!! Tack för tipsen! Looking slutade jag se på för att jag visste att det skulle bli ett abrupt slut men sen kom filmen och så har jag tänkt ta upp hela den igen sen dess. Så tack för påminnelsen. 😘😘

    Får jämt tips om denna app så måste ta mig i kragen och testa snart. 😅

 7. The Americans är riktigt bra. Om två ryssar som lever under täckmantel (á la medelamerikan) i Usa. Spännande och relationer :)

  The Wire är en av de absolut bästa serier jag sett, med en storyarch som sträcker sig över fem säsonger. Sen förstörde den iofs ett-fall-i-veckan-serier för mig…

  1. Håller med om The Americans!! Men jag har faktiskt inte börjat titta på den senaste säsongen än så ligger lite efter och borde ta tag i det under sommaren!

   The Wire är ju 🙌 🙌 🙌 🙌 . Kan inte heller kolla på veckans fall på samma sätt någonsin igen. ;)

 8. Black Sails och Banshee är riktigt bra och beroendeframkallande! Den sistnämnda slår annan ens lelle SoA-sträng tycker jag nästan till och med ;) dock väldigt våldsam heh

  1. Black Sails har det tittats på flitigt här hemma (inte av mig) men varje gång jag gått förbi så ser den så töntig ut? Haha. Kanske måste ge en riktigt chans.

   Och Banshee! Hör från folk att den ska vara så bra men fastnade inte alls efter ett avsnitt. Hur många ska man ge den?? Ibland är första avsnittet talande och gillar man inte det så gillar man inte serien men ibland behöver man ju ge den ett par för att få hela känslan..

   1. Haha, jag kan fatta att Black Sails verkar lite B om man bara slänger ett öga på den men den är verkligen bra! En massa bra skådisar (Zach McGowan hellooo) och en mix av verkliga historiska karaktärer och karaktärer från litteraturen. Tycker den är underskattad ;)

    Knepigt med Banshee, jag fastnade verkligen direkt. Kanske ge den ett till ändå?

 9. Gran Hotel är superbra! Ett Downton Abbey med mordmysterie som har högt tempo, händer saker hela tiden och har ett riktigt stort härligt “förbjudet” ship som man längtar efter hela tiden!

 10. Alltså det är så härligt med maratonprojekt, och passar perfekt för sommaren (även om man inte vill erkänna det så innehåller ju sommaren en del regniga dagar..).

  Några av mina bästa maratonprojekt har varit Gilmore girls, Men in trees, Sex and the city, Vänner, How I met your mother, OC, New girl, Unbreakable Kimmy Schmidt. (Antar dock att du sett de flesta av dem?!)
  På sommaren älskar jag även kriminalare såsom Maria Lang (så bra) och The Fall på netflix.

  1. Ja, se The Fall! Jamie Dornan spelar en creepy seriemördare och trots att hans brott är väldigt obehagliga kan man inte sluta gilla honom då han är en snäll familjefader. Denna serie är verkligen så bra! Du har ju sagt att du inte gillar kriminalserier med ett nytt brott per avsnitt (om jag kommer ihåg rätt). Detta är samma genom 3 säsonger. Den går ner djupare än andra liknande serier jag sett. Jag såg klart hela serien på 1-2 dagar, så kan rekommendera den. Plus för att den finns på netflix.

   1. Åh The Fall. Jag vill se den men har velat så mycket för jag vet inte om jag vågar?? Är den inte väldigt creepy? Min man tittade på den och den såg så läskig ut haha. Men är den så bra att det är värt det så ska jag kolla igenom den ändå! Skönt att se Jamie Dornan som något annat än Christian Grey 🙄

    1. Inte alls creepy, definitivt inte skräckcreepy. Däremot väldigt realistisk och därav väldigt spännande. Men bäst av allt är Gillian Andersson, vilket personporträtt!! Se den =)

 11. queer as folk (amerikanska) var senaste jag blev heeelt besatt av – 5 säsonger, drama, relationer (2 par som står i fokus men som har två väldigt olika relationer) :). The leftovers är jättebra också.

 12. Instämmer med Black Mirror! Annorlunda och intressant serie med fristående avsnitt som får en verkligen att fundera över moraliska och etiska dilemman. Sambon uppskattade den också.

  Själv kollar jag på The good wife, har alltid hört så mycket bra om den. Även om jag inte var superpepp på ännu en advokatserie så har de gott om fantastiska, starka kvinnor i rollerna.

  1. Black Mirror ska jag lägga till på listan! 😘

   Jag gillar också The Good Wife. Såg aldrig klart den för blev arg över en grej men ett tag var jag riktigt inne i den och gillar också alla välskrivna och starka kvinnokaraktärer!

 13. Jag har några tips!

  ⚫️ The Fall på Netflix (Med Jamie Dornan, i den här spelar han väldigt bra till skillnad mot fifty shades filmerna. Gillian Andersson är perfekt i rollen som Stella.
  ⚫️ The Path på HBO Nordic, slukade de två säsongerna som finns ganska fort, man vill bara se mer. Handlar om en sekt. Man känner igen flera av skådisarna. Den är dessutom förnyad så det kommer mer sen.
  ⚫️ Vikings (borde du ha sett, om inte se denna! Jag är besatt)
  ⚫️ Apple Tree Yard (Cmore) brittiskt drama (ej kostymdrama, utan i nutid)
  ⚫️ The white princess (cmore) pågår nu med nya avsnitt varje vecka
  ⚫️ Poldark
  ⚫️Rebecka Martinsson (cmore) svensk dramaserie, såg dem aldrig när de gick på tv utan plöjde dem fort på cmore i stället.
  ⚫️ Gåsmamman (
  ⚫️ The Last Kingdom (väldigt bra serie med många svenskar, danskar, norrmän, brittiska skådisar. Har gått på SVT, väntar på nya säsongen som gått i England nu. Jonas Malmsjö, Magnus Samuelsson, Thomas W Gabrielsson, Thure Lindhardt, Björn Bengtsson.
  ⚫️ The night manager (cmore) grymt bra mini serie!
  ⚫️ The white Queen (cmore) med svenska Rebecca Ferguson, många bra skådisar, fortsättningen The white princess går just nu)
  ⚫️ The Tudors var längesedan jag såg men kommer ihåg att jag älskade den serien
  ⚫️ The paradise (Netflix) brittisk kostymdrama
  ⚫️ Varg veum deckarna (Netflix) är bra om man gillar deckare
  ⚫️ the client list om du missat denna bra serie, finns 2 säsonger och den slutade dessvärre med en cliffhanger, fattar inte hur man får göra så mot tittarna! Riktigt elakt att bara lägga ner den så. Men ändå Sevärd.
  ⚫️ Borgen, dansk sevärd drama serie
  ⚫️ Call of duty, har gått på SVT. Är en brittisk polis serie om en avdelning som utreder korrupta poliser. Hoppade in och såg nu säsong 4 på SVT då jag läst mkt gott om den och blev helt besatt! Så grymt bra att jag vågar nog säga att det är den bästa polis serie jag någonsin sett! Jag ska nu kolla på de tre föregående säsongerna.
  ⚫️ Frontier (netflix) mini serie 6 avsnitt men är förnyad. Om pälsjägare i nya världen. Med Jason Momoa (GoT) tyckte denna var väldigt bra!
  Är förnyad.
  ⚫️ The girlfriend experience HBO Nordic, tror du har sett denna, om inte gör det! Den plöjer man lätt igenom.

  Serier jag själv ska kolla in i sommar är:
  ⚫️ Versailles (cmore, viaplay)
  ⚫️ saknad (cmore, svensk)
  ⚫️ Eleven (viaplay)
  ⚫️ Happey Valley (Netflix)
  ⚫️ Mr Selfridge (Netflix)
  ⚫️ Call of Duty säsong 1-3

  Hinner nog med Max dessa att se, har ju annat att se också. Ser mycket som tvkanalerna sänder under sommaren också. Mkt brittisk/svensk/dansk/norsk drama gillar jag.

  Sen i sommar så startar ny säsong av UnReal som jag verkligen älskar! (Tror du följer den) Samt serien Younger från Tvland, den är riktigt bra som guilty pleasure serie, mkt kärlek osv med. Den tror jag du skulle gilla.

  1. Åh fantastisk kommentar!! Vilka utförliga tips 😘😘. Ska definitivt spara och komma tillbaka till för det var många nya serier. Mr Selfridge vill jag också se i sommar. Har varit på Selfridges två olika gånger nu och tänkt varje gång “nu måste jag hem och titta på den serien!”.

   Poldark, Gåsmamman, Vikings och Younger har jag börjat se på men inte sett klart. The Girlfriend Experience, Saknad och UnReal har jag sett! Annars var det nya tips så tack så mycket, massa att kolla upp nu. 🤓🤓

 14. Confess om du inte sett den! Romantik, sex, drama osv. Är dock en serie som precis som Skam har gått på en play-tjänst. Dock fanns hela säsongen på youtube när jag kollade den. Såg hela säsongen på en kväll :)

 15. Två spanska Netflix serier som är sååå bra, Gran hotel o Las chicas del cable😍 å bästa är ju att snyggingen Yon Gonzalez är med i bägge 😉

 16. Kan eventuellt ha tjatat om denna förut, men: MY MAD FAT DIARY!!! Den uppfyller ALLA dina kriterier! En av de absolut bästa serier jag sett, kollar ofta om den. Alltså den har verkligen allt. Humor, kärlek, drama, svärta och 90-tal. Älskar den så mycket!!! Det tråkiga är att den (så vitt jag vet?) inte finns på någon svensk streamingtjänst… Har i och för sig inte letat ihjäl mig heller, jag har DVD-boxen så jag klarar mig ändå hehe.

  Sen vill jag ju att ALLA ska se American Dreams (ÄLSKAR DEN!!!!! GAHH!!!!!!!!), men den är ju hopplös att hitta bra stream på :( Har du en regionsfri dvd-spelare och är sugen att se den så har jag en extra säsong 1-box att skänka mot portokostnad ;) Hittade den på second hand och skrek rätt ut av lycka. Hade just den boxen redan, men köpte den ändå (30kr???? Taget!) så jag kunde ge den till någon värdig i framtiden haha.

  1. Just det, Call the Midwife (= Barnmorskan i East End) måste du ju se om du inte gjort det!!! SÅ mysig brittisk serie som handlar om barnmorskor på 50-talet! + Att min bästa favoritperson Miranda Hart spelar en av rollerna <3

   Gillar även The Durrells (= Enkel resa till Korfu), den var mysig! Perfekt serie att se efter att jag hade plöjt 4 säsonger av Call the Midwife och akut behövde en ny serie i samma stuk.

   1. Sorry för spam, MEN: såg att Ensamma Hemma (Party of 5) finns på netflix nu!!! Alla 6 säsonger! Klassisk sån serie man såg när man kom hem från skolan :’) Såg första avsnittet imorse och det var så mys!!! Risken finns att den blir mitt första sommarprojekt :)

    1. MEN ÅHHH!!! Kände bara “nej det är inte sant!?” när jag läste. Har såna totala nostalgikänslor för Ensamma Hemma…verkligen en sån eftermiddagstv man aldrig ville missa. Jag har faktiskt kollat efter den under åren men aldrig hittat. Så kommer den bara till Netflix sådär. Började se direkt. 😂

   2. Tack Hanna 🤓😘😘 Älskar alltid din entusiasm!! Haha. Åh vill kolla på American Dreams nu också. Men har faktiskt inte ens en dvd-spelare längre..har gått över till totalt digitalt sen några år tillbaka så när jag köpte nu dator tog jag en utan CD-spelare. 😬 Hade lätt velat annars ju!!

 17. Bläddrade precis förbi en “gammal” favorit på Netflix, det är nog snudd på otroligt om du inte redan sett den, men London Spy is a treat! Bara en miniserie på 5 avsnitt men har det mesta, så intelligent skrivit, man kastas verkligen fram och tillbaka i hur man skall känna, tro och vem man ska lita på. Som en deckare, psykologisk thriller och grandios kärlekshistoria allt ihopkokat i ett urbant tidsdokument för 2010-talet! Låt dig inte luras av ett något fånigt namn, det är ett otroligt kompetent drama och inte en Austin Powers film även om det låter så ;)

 18. Jag fattar inte varför denna serie får så lite uppmärksamhet, men JUSTIFIED! Jag är en riktig seriejunkie och råkade ramla över den här serien och den är helt klart top tre av alla serier jag sett. Det finns sex säsonger, så det är verkligen ett projekt. Första halvan av säsong ett har serien lite mer fristående avsnitt, men det försvinner snabbt och serien blir väldigt snabbt beroendeframkallande. Och den har allt! Spänning, lite kärlek, humor, drama och bäst av allt fantastiska karaktärer och karaktärsutveckling. Och sen att huvudpersonen är så snygg så man typ vill slita ut sina ögon skadar ju inte.. :) Jag tror verkligen du skulle gilla den!

 19. Black Sails är ett stort tips, det är en sån serie som blir bättre och bättre för varje säsong. Första är ganska seg men i andra och tredje går det verkligen igång! En av mina favoriter.

  Sen är jag en sucker för sådana där mysiga äventyrsserier så som The Musketeers (från BBC). Också en av mina favoritserier och den har verkligen allt det där du nämnde. Humor, äventyr, kärlek, bromance, spänning och mysighetsfaktor på hög nivå :D Jag blev verkligen besatt. Mycket bättre än vad den ser ut att vara tycker jag (hade ganska dåliga förväntningar innan jag såg den, baserat på tråkiga poster-bilder från serien). Gillar man snygga killar så kan man ju se den bara för att få se Santiago Cabrera i musketörkostym, världens charmör i serien. Finns på Netflix, alla tre säsonger (och den har ett ordentligt avslut som jag personligen gillar väldigt mycket).

  Sen är Being Human (UK) en av mina favoritserier, och det beror på att den är så himla mysig. Men samtidigt blir den väldigt spännande också, så den har både humor, relationer och spänning. Plus… Aidan Turner. Ska finnas på Netflix.

  Upptäckte en serie för inte så länge sen (på viaplay) som jag blev totalförälskad i – X Company. Superspännande, utspelar sig under ww2, kärlek, vänskap, allt det där underbara man vill se i en serie. Jag blev besatt och såg alla tre säsonger i ett svep. Den fick också ett väldigt bra avslut, tycker jag.

  För övrigt vill jag tipsa om:
  – 24 (mer spännande serie får man leta efter, så otroligt bra)
  – Banshee (Blev dock förälskad redan i första avsnittet så hade du inte fastnat så vet jag inte. Men kan absolut vara värt att se fler avsnitt då den är riktigt bra)
  – Ray Donovan (Drama med komplicerade karaktärer, har bara sett första säsongen men älskade den)
  – Halt and Catch Fire (Drama i lugnt tempo men väldigt fängslande tyckte jag)
  – Hell On Wheels (vet jag att du sett 2 säsonger av men tycker absolut det är värt att kolla ikapp trots att jag förstår varför du blev lite sur på serien. Personligen älskade jag både tredje och fjärde säsongen men har fortfarande femte säsongen kvar att se)
  – Into The Badlands (Ganska ny serie, säsong 2 går nu, men såg första säsongen förra året och gillade den)
  – Misfits (brittisk serie med mycket humor samtidigt som den är spännande och känns ganska realistisk när det kommer till karaktärerna)
  – Salem (om häxor i Salem. Vet inte om du gillar övernaturligt men gör du inte det så ignorera denna punkten… Ett ship finns i alla fall)
  – The Man In The High Castle (väldigt unik och intressant, utspelar sig på 60-talet i en alternativ verklighet där Tyskland och japan vann andra världskriget)

  Vet inte vilka som skulle passa dig men alla dessa är sevärda i alla fall, så räcker väl att se några avsnitt så förstår man vad för typ av serie det är :)

 20. Har du sett The Office? Annars STORT TIPS med 9 säsonger. Lätt att titta på + bra ships. Jag gillar Silicon Valley väldigt mycket men där finns inga direkt stora ships (förutom ett som är stort på Tumblr, nämligen Richard+Jared). Det känns som att jag är den enda som tittar på Silicon Valley av mina bloggkollegor. :’D En serie som det bara har gått en säsong av men som jag tycker väldigt mycket om är Good Behavior.

 21. Brooklyn Nine-Nine- 4? Säsonger. En komediserie, men bästa jag sett.
  Dear White people- Netflix, en säsong. Älskade varje sekund.
  FIREFLY – KORT men ljuvlig. Har en speciell känsla
  Hannibal- Netflix, 3 säsonger och det bästa jag någonsin sett.
  In the flesh -!!!!!! Två korta säsonger, går för fort att se…
  London spy- miniserie på Netflix,
  Daredevil- Netflix,
  Jessica Jones- Netflix

 22. Kände att jag åtminstone var tvungen att lämna ett tips även fast det känns som de flesta serier jag kollar på/kollat på är samma lika som dig 😂😉 men jag chansar på en; The Magicians! Inte som någon annan serie jag sett,verkligen speciell men jag älskar den.

 23. Jag måste tipsa 12 Monkeys! Jag började kolla igår och jag är hooked! Är på sjätte avsnitt nu och den blir bara bättre och spännande för varje avsnitt!
  Sen tycker jag absolut att du ska ta upp “Jane the Virgin” igen, verkligen grymt bra!

  Annars så vill jag tipsa också om Scorpion, Shooter, Fringe, Chuck, Ghost Whisperer, Harper’s Island, LAS Vegas osv.

 24. Okej, först och främst; 12 monkeys har jag sett alla avsnitt av och kommer ihåg att jag inte fastnade med en gång. Men nu älskar jag den och tycker nog att den sista säsongen är den bästa.

  Lucifer! Den är så enormt bra. Definitivt en av storfavoriterna!

  En annan serie som heter “You Me Her” ¨på Netflix fastnade jag oväntat för. Den handlar i enkelhet om ett gift par och en eskort-tjej som alla blir förälskade i varandra. .. Och jag tycker dom är väldigt söta ihop! Det har precis kommit en säsong 2 vilket jag blev väldigt glad över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.