Vad vi vet om Grey’s Anatomy-spinoffen

På senaste tiden har jag sett det skrivas en hel del om den kommande Grey’s Anatomy-spinoffen. Så jag tänkte att det kunde vara bra med ett inlägg som sammanfattar det man vet hittills, och samtidigt fråga er som är fans av GA vad ni tycker om den här idén.

Vad vi vet om Grey’s Anatomy spinoff

✄ Det finns ännu ingen titel men serien kommer att utspela sig i Seattle och handla om modiga brandmän som riskerar sitt liv varje dag i tjänst, och om man känner de rätt, med en hel del drama utanför tjänst också.

✄ Serien är en del av “Shondaland”, så Shonda Rhimes står bakom. Med Grey’s Anatomys EP (executive producer) Stacy McKee som showrunner/författare.

✄ Den första säsongen kommer bestå av 10 avsnitt.

✄ Huvudkaraktärerna i serien ska introduceras i ett avsnitt av Grey’s Anatomy senare i höst, premiären av spinoffen räknas bli tidigt 2018.

✄ Jason George som just nu spelar Ben Warren i Grey’s Anatomy kommer att bli en series regular i spinoffen istället. Vad detta betyder för honom och Bailey är oklart (??) och man vet bara att han fortfarande kommer dyka upp i Greys då och då.

✄ Fler namn som är bekräftade till serien: Grey Damon (Friday Night Lights), Jaina Lee Ortiz (Rosewood), Jay Hayden (The Catch), Okieriete Onaodowan, Danielle Savre och Barett Doss.

🚒🚒🚒🚒

Hur tycker ni att det här låter? Är ni sugen på en till spin-off till Grey’s Anatomy?

Jag tycker att det är svårt att inte tänka på Chicago Fire (och hela Chicago-familjen) just för att det är den mest framgångsrika serien om brandmän på tv just nu. Det känns som att ABC vill ha lite av den framgången och testa på att göra en egen variant. Men måste erkänna, känner man Shonda rätt så kommer det säkert bli en massa saftigt drama och sånt gillar ju jag. Haha. Jag tyckte om deras förra försök på spin-off (Private Practice) och såg hela serien. Så även om jag inte själv hade efterfrågat just den här så kommer jag att kolla in.

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

En reaktion på “Vad vi vet om Grey’s Anatomy-spinoffen”

  1. Brandmän serier vill jag gärna se flera av, då det bara finns en just nu.
    Men tyvärr går Shondaland fet bort för mig! Hon är så överskattad så det inte är klokt. Eller ja, vem det är nu som skriver manusen, äkta såpopera aktiga manus, har ingen koll på hur hennes imperium fungerar.

    Greys var super bra, fram till 7de säsongen. Slutade följa den efter säsong 9.
    Saknar den, hur bra den var förut, riktig tear jerker, och tyvärr ska man sluta på topp om folk inte ska börja hata ens serie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.