31 reaktioner på ”Video: Mina dvdboxar”

 1. Jag tycker absolut det var roligt att se! Jag köper fortfarande boxar ibland(dock inte så ofta längre), men nu blir det mest på blu-ray. Jag tycker de är fina i min hylla men som sagt det är ju så lätt ägt streama nuförtiden så det blir ju mest så. Dock så kan jag inte hitta friday night lights någonstans? Så den får jag nog köpa ? de enda jag köper mer “regelbundet” är game of thrones, för deras säsongboxar är väldigt fina och jag vill ha alla samt så har jag börjat med en Marvel-samling så köper de flesta filmerna i steelbook om jag kan hitta dem!

  Men för att svara lite kort på din fråga: Så jag använder fortfarande dem (väldigt skönt att ha dem när Internet ligger nere eller så, så man har något att kolla på) och köper fortfarande dem ibland. Rolig video! Tycker om att se andras samlingar ?

  1. Det var en jättekul video att se! Själv är jag ett stort fan av serier såpass mycket att jag samlar fortfarande, efter nio år ,på vissa serier. Det är en slags nostalgi att ha serierna på DVD tycker jag och det känns lite kul att man faktiskt har “betalt” för serien, för att man gillar den såpass mycket. DVD är också bra för att det går när som helst att ta fram en skiva och kolla på ett avsnitt. De serier som jag har hemma både på ANIME OCH med riktiga skådespelare är följande:

   AMERIKANSKA SERIER
   Melrose Place: S1, S2, S3, S4, S5, ALLA SÄSONGER SOM FINNS I SVERIGE
   Beverly Hills 90210: ALLA SÄSONGER
   Desperate Housewives: ALLA SÄSONGER
   The OC: ALLA SÄSONGER
   One tree hill, S1, S2, S3, S4
   Falcon Crest, S1, S2
   Twin Peaks ALLA SÄSONGER
   Dallas : S1, S2, S3
   Gossip girl ALLA SÄSONGER
   Pretty little liars S1
   Revenge S1
   The vampire diaries S1
   Glamour, de första avsnitten
   Glamour, Valentine-box
   Game of thrones S1
   90210 S1, S2

   SVENSKA SERIER
   Skilda världar ALLA SÄSONGER
   Tre kronor ALLA säsonger
   Svenska hjärtan ALLA SÄSONGER

   ANIME
   Sandybell KOMPLETT, både med svenskt tal och japanskt tal
   DN Angel
   Silverfang
   Weed: Silverfangs son

   Winx Club S1,S2, S3

   Är så glad att jag äger Skilda världar och Tre kronor idag då de inte längre går att köpa på nätet eller i handeln, endast genom att köpa de begagnade

  2. Caroline:

   Vad kul att du gillade videon! Och förstår precis vad du menar med att bara vilja ha det till samlingen, så känner jag också för saker. Fast inte nu med dvder för att vi inte ens har en dvdspelare hemma. Använde alltid min dator innan men sen köpte jag en ny och valde en utan CD så då försvann det alternativet. ?

   Linnea:

   Åh vilken samling!! Är lite avis på alla dina 90210-boxar, jag ville gärna ha alla säsonger men när jag skulle köpa dem så fanns de inte!? Bara de första. Och förstår att du är glad över de som inte ens går att köpa längre. Finns ju definitivt sin charm med att äga på dvd. ☺️

 2. Åh vilken rolig video! Samlade jättemycket förut men köper inte så många nuförtiden eftersom jag inte använder dem så ofta. Tittar ju som du mest på internet nu. Men gillar att ha dem i min bokhylla och funderar på att köpa några för att ha som ”samlarobjekt”, typ som vissa samlar på frimärken haha.

 3. Åh, kul video! ? Jag samlar och tittar fortfarande på Dvd. Tycker det är mysigt ? Du kan ju alltid lotta ut den där oöppnade dvdn som du hade dubbelt upp av på bloggen.. Beverly Hills var det va? Sånt är alltid roligt att vara med på. ? Ett litet tips bara.

 4. Jag samlade också förut men känner väl att det inte direkt är lönt längre :) kan köpa någon gång ibland men mest för att ha just den serien i hyllan.

 5. Undrar om du kollar på en serie som heter Förväxlingen (turkisk) som går varje dag på SVT? Jag är helt besatt av den och den har verkligen tagit över min värld. Den har också blivit en dunderhit utomlands. Alla delar finns för övrigt på SVT play om du skulle vara intresserad. Orginalavsnitten är ca 2 timmar men SVT har klippt ner dem till 30 min..?

   1. Du måste barase den. Hoppas hoppas du älskar den!!! ♥️

    Keep us posted

    SVT säger att det är för att de har så mycket annat att visa så att de inte kan, eller nån liknande ursäkt. Folk på SVT forum är galna att avsnitten är så korta hehe, så kul att följa alla diskussionerna där…det är verkligen en superpopulär serie, hur är det möjligt att du inte sett den?

 6. Jag köper fortfarande dvd-boxar, eller blu-ray som jag gått över till nu. Visst känns det lite onödigt när man kan streama. Men tycker det är kul att ha en samling. Dock köper jag inte lika mycket som förr. Köper bara de jag verkligen vill ha och vet att jag kommer se om.

 7. Jag köper fortfarande dvd-boxar men mer sällan nu. Jag tycker att det är kul att ha det i min samling. Men jag streamar även såna serier som jag inte vill äga:).

 8. Hej

  Jag samlade på dvd boxar också men köper bara ibland när en serie är jätte bra som jag vill se om. Har upptäckt att visa serier försvinner efter ett tag och då står man där och inte kan se serien. När det gäller streaming, netflix, HBO, Viaplay.

  Streamar väldigt mycket serier och på då sättet vet man om serie värd att köpas eller inte.

  Jag är väldigt intresserad av 21 jump street tyckte om serien på 80-talet vill gärna vinna boxarna.

  1. Det är sant! Det tycker jag är tråkigt med streaming, att saker försvinner. Men sen kommer ju andra nyheter så jag gillar också ruljansen.

   Jag vet inte om jag kommer lotta ut 21 jump street (kanske av nostalgiskäl) men kul att höra att någon gillar den också!

 9. Kul att se! Jag har aldrig haft en box, hade en del vhs som jag tittade om och om igen på (inspelat från tv:n dock så inte så flashigt precis..) sen började jag kolla på datorn ganska tidigt pga brorsor som höll på och lanade och då kunde skaffa nästan vilken serie som helst..hehe

 10. Missade typ 2 minuter på slutet av videon innan idag och tänkte jag skulle se klart nu och inser ju att min tidigare kommentar var lite onödig ???

 11. Jag samlar på både dvd:er och blu-ray. Det är mycket som samling (man blir lätt beroende när man väl börjat haha) men även för att jag tycker man får en viss känsla av att sitta och sätta i skiva efter skiva istället för att köra på den lätta streamingen. Älskar streaming, men har jag möjlighet så tittar jag alltid helst på dvd/blu-ray :)

 12. Köper fortfarande dvd:er då och då, det är klart att streaming är smidigt och man har (nästan) hela utbudet på internet, men föredrar ändå dvd:er, de ger ju en annan känsla :)

  Kan förresten tipsa om ett par serier som jag inte vet om du sett.. My mad fat diary och Please like me, ett par av mina favoritserier :D

 13. Jag kör både dvder och streaming. Så smidigt med netflix, men vissa serier måste jag bara äga, haha! Har så himla många inplastade serer som jag egentligen kunde streama, men det var ju så “billigt” på rea…. xD

 14. Riktigt kul att se videon faktiskt. Jag tillhör dem som fortfarande köper hem filmer och serier på DVD men då ska det också tilläggas att nu för tiden gör jag det endast med serier som jag absolut älskar. En del av dem jag har hemma går inte längre att se tyvärr och inte heller köpa så jag är otroligt glad att jag köpt hem dem. Men allt som oftast blir det streaming :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.