Vilken tv-huvudperson kommer att bli gravid?

Michael Ausiello på Tvline brukar posta Blind Items ibland. Då är det något han har fått reda på om en serie, och han skriver en liten ledtråd så att man ska gissa vem det gäller. Jag kan tycka att det är lite roligt!

Idag såg jag den här om att någon kommer att bli gravid:

En viss kvinnlig karaktär kommer att få ett besök av storken. Hennes situation kommer att avslöjas på skärm någon gång under de närmaste tre månaderna. Tjejen i fråga är dessutom huvudpersonen i en etablerad tv-serie. När hon får reda på att hon är gravid så kommer hon att bli – och detta är en underdrift – chockad. Seriens fans kommer dock mest troligt att älska twisten.

Sedan har han listat 13 st tjejer och sagt att en av de här är det! Här är de misstänkta:

Kul med mysterium! Ger rum att spekulera lite. Så nu vill jag höra, vem tror ni att det skulle kunna vara? Och vem hoppas ni på? 

Jag hoppas mest att det är Meredith. Jag hoppas inte att det är Zoe (det hade bara varit jobbigt tror jag) eller Carrie. Och om folk ska älska twisten så kan det väl inte vara Serena? Eller Rachel. Det är väl få som älskar en tonårsgraviditet?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

26 reaktioner på ”Vilken tv-huvudperson kommer att bli gravid?”

 1. Jag tror mest på Meredith (Grey’s) eller Robyn (himym) då ingen av dessa, om jag minns det rätt, kan få barn (eller kan och kan, har svårt att få barn). Men jag skulle bli mest chockad om det var Penny från Big Bang och det skulle vara lite roligt ;)

 2. Det hade varit jätte kul om det är Mer. Innan tänkte jag att det hade varit en rolig twist om det var Zoe, men jag håller med om att det kan bli lite jobbigt också. Dock hade jag villat se rachel spela den sitiationen. När jag såg rubriken så hoppades jag på Blair men hon verkade inte vara ett alternativ :(

 3. när jag läste detta imorse tänkte jag på meredith med en gång (innan jag såg bilderna) men hoppas lika mycket på addison nu när serien ska sluta! Tänk vilken snygg unge hon och jake skulle få ju! :-)

 4. Jag hoppas på Meredith eller Addison! De förtjänar att få barn, och eftersom båda tror att de inte kan få det så hade de nog blivit chokade. Hade varit trist om Zoe eller Rachel skulle blivit gravida.
  Bara för att få vara liiite petig :P jag vet inte hur länge du räknar att man är tonåring, men jag räknar iaf att man är tonåring tills man är 19 och Serena ska vara 21, så hon har kommit över tonårsstadiet :P Hade dock ändå inte velat att hon skulle va gravid. Då hade det varit bättre om Blair skulle va det istället.

 5. Jag tror verkligen inte att det är Penny, nej absolut inte. Jag skulle bli sur, passar inte alls in i serien. Serena kan det väl ändå inte heller vara? Hon är för mycket drama, men om det är hon så tror jag hon tar bort barnet.

 6. Haha, vad roligt det här va!! Lova att följa upp sen och tala om när du får veta (om man ens får veta innan det visas?). Du kan ju censurmarkera texten som du brukar göra! :D

  Jag hoppas att det är Meredith, men det känns som att det är Robin i HIMYM. Om nyheten avslöjas på en skärm? Då borde det vara Meredith då hon är omringad av läkare som kan överraska henne med resultatet till skillnad från Robin? Äsch jag vet inte, spekulerar bara, haha.

 7. Jag hade älskat om det var Robyn från HIMYM, men eftersom dom hade ett sorgligt avsnitt om hennes oförmåga att bli gravid så är det säkert inte hon :(

 8. Jag HOPPAS på Beckett i Castle, men iom att han skrev nåt om att det skulle vara i framtiden eller nåt så gissar jag på hon i Fringe eller Robin i HIMYM (fast det skulle vara en ordentlig surprise, eftersom att berättar-Ted sagt att hon inte fick några barn. En glad överraskning dock, skulle vara fint att se Barney och Robin i en flashforward tillsammans med en son/dotter!). Leslie i Parks & Rec skulle också kunna få bli preggers! Fast hon är ju nyförlovad, skulle helst vilja se ett bröllopsavsnitt först för att sprida ut gråtavsnitten lite, liksom ;)

 9. Skulle det inte kunna vara Carrie eftersom Claire Danes är gravid? Men det skulle vara roligt om det var Robin i HIMYM eller Meredith, eftersom de inte kan bli gravida/har svårt att bli (kommer inte riktigt ihåg hur det låg till),

 10. Jag skulle tippa på antingen Robin eller Carrie – första för att det sagts att hon i princip omöjligt kan få barn och andra för att det hade skapat en rejäl twist. Men under de tre närmsta månaderna säger inte så mycket. De – för tittarna – tre månaderna kan ju variera en del tidsmässigt i tv-serievärlden, så vem vet..

 11. Jag hoppas på Meredeth, gillar henne och skulle vara kul om hon fick ett till. Men har svårt att tro att det är hon.
  Sen har jag bara just börjat kolla på serien mitt i, då det kommer på tv. Så vet inte så mycket om hennes bakgrund i serien. Men en mycket bra serie, och man hänger ganska bra med trots att jag kom in i en säsong som jag inte har en aning om vilken är.

  Serena elelr Rachel blir bara fjantist om dom blir gravida. Eller Zoe för den delen.
  Jag hoppas du kan berätta sen för oss andra, för själv följer jag inte med alla serier.

 12. Jag tror och HOPPAS att det är antingen är Penny eller Robyn………
  I HIMYM har dom ju om jag inte har fel hintat till att hon får barn till slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.