Young Sheldon får rekordstart (och fler serienyheter)

The Originals håller just nu på att spela in sin femte och sista säsong (den kommer ha premiär 2018). Till många fans glädje kommer Candice King a.k.a. Caroline att gästspela under säsongen. Vad som skulle vara bara ett avsnitt, blev istället flera avsnitt i rad. Igår la Candice ut en bild på instagram där hon står med Joseph Morgan (Klaus). Och kolla på hashtaggen…Klaroline! 👏 Tanken på att de två skulle få ett mer tillfredsställande slut än tidigare är det enda som skulle kunna få mig att vilja se nästa säsong av The Originals.

– Alla fans av Big Bang Theory, har ni kollat in Young Sheldon än? Det är en ny serie för höst, en prequel som handlar om en ung Sheldon Cooper. Trots att bara ett avsnitt visats ännu så har serien redan blivit förnyad för en full säsong. Det var snabbt! Och inte helt konstigt, det första avsnittet hade skyhöga tittarsiffror.

This is Us drog också igång sin andra säsong med tittarrekord! Avsnittet fick totalt 12.9 miljoner tittare (inte illa!) och slog precis deras tidigare rekord som var säsongsavslutningen på säsong 1 som drog in 12.8 miljoner tittare. Läs mina tankar om säsongspremiären här → This is Us 2×01.

– För er som missat det så skrev Amy Sherman-Palladino och Dan Palladino (teamet bakom Gilmore Girls) just på ett flerårs-kontrakt med Amazon Studios för att utveckla flera serier för dem, inkl. den snart aktuella The Marvelous Mrs. Maisel. Denna nyhet fick många att stressa över att det betydde att det inte längre fanns en chans att de skulle göra fler avsnitt av Gilmore Girls. MEN! Nu har det kommit fram att kontraktet de skrev på faktiskt har ett villkor inbakat. Skulle paret vilja göra mer avsnitt av Gilmore Girls så är de fria till att göra det. Det betyder inte att de kommer göra det, men samtidigt tänker de på det nog att se till att de har valet.

Men då kommer nästa fråga som är, vill vi ens ha fler avsnitt av Gilmore Girls?? Jag känner mig ytterst tveksam efter vad de gjorde med Gilmore Girls: A Year in The Life (läs vad jag tyckte om den här). Hur känner ni?

– Och på tal om reboots, så är det en på gång för Party of Five! Ensamma Hemma (eller Party of Five) blev en riktig succé på 90-talet, och hela serien kom nyligen till Netflix om någon känner sig nostalgisk. Det gjorde jag. Nu håller skaparna av serien, Chris Keyser och Amy Lippman, på att utveckla en reboot av serien. Men det är med en ny twist! Serien ska handla om en latino-familj som just immigrerat till USA, följa deras med och motgångar när de försöker vänja sig vid ett nytt land. Kul med en en reboot känner jag spontant? Konceptet låter inte alls likt (speciellt om föräldrarna är vid liv) men jag är för det om de lyckas fånga samma tight-familj-känsla som originalet hade. Vi får se!

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

8 reaktioner på ”Young Sheldon får rekordstart (och fler serienyheter)”

 1. Jag blev så glad när Candice la ut bilden, det jag oroat mig mest över med att det är The Originals sista säsong är att vi inte skulle få ett värdigt slut för Klaroline. Så håller tummarna för det nu :D

 2. Hoppas verkligen på Klaroline och eftersom det är sista säsongen hoppas jag att dem respekterar fansen för ärligt talat de flesta om inte alla verkar vilja ha dem som endgame.

  Ehm ja Gilmore Girls avsnitt, gillade inte alls de nya tyckte dem kunde ha struntat i allt i stället. Jag menar vi fick inget utan dem egentligen mer än att vi fick återse karaktärerna. Det enda som egentligen hände var ju de där sista orden. Det andra slutade ju som det börjat kändes det som. Dessutom så har ju Milo sagt att han inte kommer att ställa upp igen och GG utan Jess vore ju allt bra tråkigt :P

  1. Håller med! Nu när det är det sista de kommer visa i TVD/TO-universum och de ändå tog kål på Cami så ser jag ingen anledning att Klaus inte skulle kunna sluta upp med Caroline!! Bara att hoppas nu.

   Usch haha…ingen Milo hade varit en STOR nackdel…hade nog inte tittat ändå. Men ännu mindre då.

 3. Hej!
  Jag tänkte bara höra med dig ang från vilken sida du stremar dina serier nuförtiden. Varenda amerikansk sida som jag tidigare har använt mig av är nu nedlagd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.