The Zoo nedlagd efter tre säsonger (och fler serienyheter)

Sommarserien The Zoo har blivit nedlagd efter tre säsonger. Serien har varit väl omtyckt och började med stabila tittarsiffror som tyvärr sjönk förra året. Och nu bestämde CBS att det inte blir några fler säsonger. Jag blir tipsad om The Zoo lite då och då, så någon här som tittar på den och tycker det är tråkig besked? Eller var det dags?

In other news:

Ray Donovan har blivit förnyad för en sjätte säsong. De byter då miljö från Los Angeles till New York. Serien börjar spelas in tidigt 2018 och ska sändas senare under året.

✎ Det verkar vara lite drama/ont blod mellan Sophia Bush och tv-serien Chicago P.D. Hon lämnade serien förra året efter att ha spelat en av huvudrollerna, Erin Lindsay, i fyra år. Nu svarade hon på en kommentar nyligen där hon skrev att det tog “a long time and a lot of hard work to get out of that show”. Många spekulerar nu vad som kan ha gjort så att hon verkligen ville ut därifrån, men det kommer vara svårt att veta tills hon själv går ut och berättar vad hon menar. För er som missat det har hon en deal för en ny pilot, där hon också kommer vara producent.

✎ Serien Better Things får en säsong tre av kanalen FX.

✎ ..och serien Casual får en fjärde och sista säsong för att kunna knyta ihop säcken från alla cliffhangers förra säsongen. Wrap-up säsongen kommer bestå av 8 avsnitt.

✎ Ni har väl inte missat att svenska The Bachelor börjat på TV4? Värt att titta på för lite slötv, speciellt nu när de verkligen försöker adaptera det amerikanska konceptet mer.

✎ Och sist, varför är det så skralt med nya serier som man vill se den här hösten? Håller på med min del två av nya höstserier och har svårt att få ihop en hög. Det är så lite som jag faktiskt vill kolla på!?

Publicerat av

Seriedrottningen

TESTING TESTING.

11 reaktioner på ”The Zoo nedlagd efter tre säsonger (och fler serienyheter)”

  1. Håller helt med att det är en dålig höst när det gäller nya serier! Förra hösten fanns det så mycket kul att titta på, jag själv slukade bland annat Westworld och Divorce och längtade verkligen efter nya avsnitt i veckorna haha. I höst är Liar den enda nya serien jag följt…

  2. tragisk att Zoo läggs ner, har dock inte hunnit se säsong 3 men jag gillade den

    stranger things börjar nu på fredag :) nåt att se fram emot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.